Halojenlerde gündüz farı 4TFL ve 5TFL Batuhan hocam
@batuhantashan
Sent from my iPhone using Tapatalk
@batuhantashan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam öncelikle aramıza hoşgeldinizmehmet_07 dedi:arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım Antalya merkezdeyim vag com kodalama ile alakalı olarak yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa cok sevinirim ilk arabam olduğu için cok hevesliyim yaşım 24 aracım golf 7 1.2 tsi manuel comfortline 2015 model doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ilk defa forum sitesine üye oldum buradaki yardımlaşma cok hoşuma gitti tek tek bütün yorumları okudum antalyada araştırmadığım yer kalmadı buluşmalar oluyorsa her yere gelirim istediğiniz yerden yemek ısmarlarım ücret karşılığında yapılıyorsa parasınıda verebilirim
Aynen öyle, VW bir başka ama Golf ile Passat'ın yeri daha bir başkamehmet_07 dedi:hoşbuldum teşekkür ederim golf başka woslkvagen başka derlerdi harbiden öyleymiş hocam özelden mi mesaj atıcam nasıl irtibat kurucam pek anlayamadım kusura bakmayın yanlış bir yere yazıyorsam affola
Merhaba Mehmet hocam. Hoşgeldiniz foruma. Önümüzdeki hafta sonu vag konusunda yardımcı olabileceğimi umut ediyorum. Bu işten kar amacımız yok. Maksat muhabbet olsun forum genişlesinmehmet_07 dedi:arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım Antalya merkezdeyim vag com kodalama ile alakalı olarak yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa cok sevinirim ilk arabam olduğu için cok hevesliyim yaşım 24 aracım golf 7 1.2 tsi manuel comfortline 2015 model doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ilk defa forum sitesine üye oldum buradaki yardımlaşma cok hoşuma gitti tek tek bütün yorumları okudum antalyada araştırmadığım yer kalmadı buluşmalar oluyorsa her yere gelirim istediğiniz yerden yemek ısmarlarım ücret karşılığında yapılıyorsa parasınıda verebilirim
Mehmet hocam profilinizi güncelleyip imza kısmına araç bilgilerini falan da yazarsanız harika olur. Mesela ben aracınızın rengini merak ediyorummehmet_07 dedi:hoşbuldum arkadaşlar sağolun. inşallah yaparız bişeyler sizin sayenizde fazlasında gözüm yok vag com kodalama yeter diye düşünüyorum
Hocam plakanız ne güzelmişmehmet_07 dedi:tamam hocam yazıyorum hemen resim neden yan duruyor çözemedim
Golf r daki gibi ledden bahsediyorsan mumkun degil malesef sadece gunduz icteki nokta ledide yakmak mumkun okadar.Orhan Hoca dedi:mehmet hocaya tebrikler cesareti için. ihtiyacı olan herkes kendisi gibi davransa. böylece muhabbet yaşanıyor gerçekten. s=drunkard
sağolun hocam sırf bu plaka için aldım aklımda hala 1.4 tsi highline manuel varyusuf dedi:Hocam plakanız ne güzelmiştamam hocam yazıyorum hemen resim neden yan duruyor çözemedim