fcsrn
Moderatör
Sivastayım Abi, Orhan Abinin yardımlarıyla kurcalarız istersendtkorkmaz dedi:Sivas - Tokat civarı var mıdır arkadaş? Biraz kurcalasak s=s18
Sivastayım Abi, Orhan Abinin yardımlarıyla kurcalarız istersendtkorkmaz dedi:Sivas - Tokat civarı var mıdır arkadaş? Biraz kurcalasak s=s18
Estağfirullah Abi, üstad denince akla gelen ilk isimsinOrhan Hoca dedi:hala yardım mı alacan üstad. sen halledersin eminim. s=s18Sivastayım Abi, Orhan Abinin yardımlarıyla kurcalarız istersenSivas - Tokat civarı var mıdır arkadaş? Biraz kurcalasak s=s18
Onurda baya ustalaştı evet haftasonu amasyadayım yine eğer işlerini halledebildiyse kabloyu alayım ben Onurdan, sizinde yardımınızla hallederiz burayı, Sivasa yazabilirsiniz beni de artıkOrhan Hoca dedi:onur baba da var sağlamcı. :'(Estağfirullah Abi, üstad denince akla gelen ilk isimsinhala yardım mı alacan üstad. sen halledersin eminim. s=s18Sivastayım Abi, Orhan Abinin yardımlarıyla kurcalarız istersenSivas - Tokat civarı var mıdır arkadaş? Biraz kurcalasak s=s18
Daha hiç yapamadım fırsat bulupta ama bir iki defa yardımlı olarak yaparsam sonrasında kendim halledebilirim diye düşünüyorum
Evet, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız artıkOrhan Hoca dedi:Sivası da ekledim. hadi bakalım. ama sen 2014 yılı 10. ay altı üretimlere bakıyorsun elindeki kabloyla. üstü ancak 2-3 özellik açabilirsin. kadran selamlama, geri viteste aynanın aşağı inmesi ve açılış logosu değiştirmek gibi. s=s16
@fcsrn
Orhan bey de mi Sivasta?fcsrn dedi:Sivastayım Abi, Orhan Abinin yardımlarıyla kurcalarız istersenSivas - Tokat civarı var mıdır arkadaş? Biraz kurcalasak s=s18
Yok Abi, Orhan Abi Trabzonda(şuan memleketi Samsunda sanırım), biz kodlama yapacağımız zaman telefondan canlı bağlantı ile yürütüyoruz işlemi, yapamadığımız birkaç kodlama işinde öyle yapmıştıkdtkorkmaz dedi:Orhan bey de mi Sivasta?Sivastayım Abi, Orhan Abinin yardımlarıyla kurcalarız istersenSivas - Tokat civarı var mıdır arkadaş? Biraz kurcalasak s=s18
Elimden geldiğince yardımcı olurum Eren kardeşimeOrhan Hoca dedi:onur baba da var sağlamcı. :'(Estağfirullah Abi, üstad denince akla gelen ilk isimsinhala yardım mı alacan üstad. sen halledersin eminim. s=s18Sivastayım Abi, Orhan Abinin yardımlarıyla kurcalarız istersenSivas - Tokat civarı var mıdır arkadaş? Biraz kurcalasak s=s18
Daha hiç yapamadım fırsat bulupta ama bir iki defa yardımlı olarak yaparsam sonrasında kendim halledebilirim diye düşünüyorum
kablo alırız olmazsa ama ben işlem ile uğraşacak durumda değilim maalesef, hatta baktım ender elektronik sitesine bu özelliği açtıklarıyla alakalı bir ibare yok, olsaydı gidip yaptıracaktım. Hoş, arayıp sormak lazım yine de. Sent from my iPhone using TapatalkOrhan Hoca dedi:Ah istanbul kablon nerede?Merhaba arkadaşlar, kodlamalarla Lane Asist açılabiliyor olduğunu dün gördüm hoşuma gitti. Yardımcı olabilecek arkadaş olursa açtırmak isterim, İstanbuldayım.
MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama ersin hocam da sipariş geçiyordu, yardımcı olur sanırım.
@yusuf
@ErsinEsk
DLA derken? Çok anlamıyorum kusura bakmayın. Sent from my iPhone using TapatalkOrhan Hoca dedi:kablo olursa yusufla buluşmak yeterli olur uzaktan destek veririz olmazsa. s=s18kablo alırız olmazsa ama ben işlem ile uğraşacak durumda değilim maalesef, hatta baktım ender elektronik sitesine bu özelliği açtıklarıyla alakalı bir ibare yok, olsaydı gidip yaptıracaktım. Hoş, arayıp sormak lazım yine de. Sent from my iPhone using TapatalkAh istanbul kablon nerede?Merhaba arkadaşlar, kodlamalarla Lane Asist açılabiliyor olduğunu dün gördüm hoşuma gitti. Yardımcı olabilecek arkadaş olursa açtırmak isterim, İstanbuldayım.
MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama ersin hocam da sipariş geçiyordu, yardımcı olur sanırım.
@yusuf
@ErsinEsk
DLA varsa sizde lane assisti de babalar gibi açarız inş. s=s15
@yusuf
Orhan Hoca dedi:sorun değil hocam. Dinamik Light assist kameranız varsa bu kamera üzerinden çalışıyor lane assist. ancak öyle açılır.
@Navfree
Dinamic Light Asist var. Kablo da temin etmeye çalışayım bu durumda. Sent from my iPad using Tapatalk