ercanerten
Üye
- İsim
- Ercan
@Orhan Hoca arabayı teslim almaya ben gitmeyeceğim hocam yoksa aklımdaydı
Erkan Bey, kabloyu alırsanız , benim araca da uygulayabilir miyiz? Kablo fiyatına ortak olurumerkanz dedi:Tamamdır hocam, var bir hayır diyelim o zaman, beklemeye devam
Çok teşekkürler
@DrMobile Hocam parası dert değil, kabloyu bulabilirsem hemen alacağım, alabilirsem geldiğinde memnuniyetle paylaşırımDrMobile dedi:Erkan Bey, kabloyu alırsanız , benim araca da uygulayabilir miyiz? Kablo fiyatına ortak olurumTamamdır hocam, var bir hayır diyelim o zaman, beklemeye devam
Çok teşekkürler
Teşekkürlererkanz dedi:@DrMobile Hocam parası dert değil, kabloyu bulabilirsem hemen alacağım, alabilirsem geldiğinde memnuniyetle paylaşırımErkan Bey, kabloyu alırsanız , benim araca da uygulayabilir miyiz? Kablo fiyatına ortak olurumTamamdır hocam, var bir hayır diyelim o zaman, beklemeye devam
Çok teşekkürler
Noldu Eren tercihlerfcsrn dedi:Eylülden sonra sivastayım artık, beni sivasa yazabilirsiniz, giderek daha çok alan kapsıyoruz
Sivas elektrik elektronik müh geldi Abigdervisoglu dedi:Noldu Eren tercihlerEylülden sonra sivastayım artık, beni sivasa yazabilirsiniz, giderek daha çok alan kapsıyoruz
Meslektaş olacağız o zamanfcsrn dedi:Sivas elektrik elektronik müh geldi AbiNoldu Eren tercihlerEylülden sonra sivastayım artık, beni sivasa yazabilirsiniz, giderek daha çok alan kapsıyoruz
Vaay süper Eren tebrik ederim Kutlamayı Samsun'da yapalım ama 8Dfcsrn dedi:Sivas elektrik elektronik müh geldi AbiNoldu Eren tercihlerEylülden sonra sivastayım artık, beni sivasa yazabilirsiniz, giderek daha çok alan kapsıyoruz
fcsrn dedi:Sivas elektrik elektronik müh geldi AbiNoldu Eren tercihlerEylülden sonra sivastayım artık, beni sivasa yazabilirsiniz, giderek daha çok alan kapsıyoruz