@Orhan Hoca Hocam nihayet bu akşam sayenizde siparişini verip elime ulaşan kabloyu,
@MSE Muhammed hocamızın gayet ilgili, samimi yaklaşımı ve motive edici telkinleriyle kullanabilme imkanına kavuştum.
Önceden de belirttiğim gibi arabayı alır almaz Ender'de belli başlı özellikleri açtırmış olduğumdan pek fazla özellikle uğraşmak zorunda kalmadım. Belirttiğiniz gibi 12.12.3 driverı üzerinden (14.10 driverını kullanmama gerek olmadı) ve paylaştığınız değerli kodların yardımıyla:
1. Yol bilgisayarı ekran zeminini karbon temalı yaptım.
2. Ani frenlerde dörtlü flaşörlerin devreye girmesi ayarını açtım.
3. Ender'de yapıldığında açılmamış olan kumanda ile kapılar açıldığında kısa çift korna uyarısını (kilitlendiğinde korna çalıyordu
) aktive ettim.
Artık İstanbul için beni de listeye ekleyebilirseniz elimden geldiğince İstanbul'daki arkadaşlarımıza destek olmaya gayret edebilirim. Adını sayamadığım hocalarımız da dahil hepinize tekrar tekrar teşekkürler
Not: Bir de sorum olacak, konularda
@batuhantashan Batuhan hocamla beraber söz etmiştiniz ama bir türlü bulamadım. Halihazırda benim gündüz farları sinyallerin yandığı tarafta sönüyorlar. Dileğim sinyalle beraber gündüz farlarımın çakarlı olmasını sağlamak, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.