Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Orhan Hoca dedi:
mehmet hocaya tebrikler cesareti için. ihtiyacı olan herkes kendisi gibi davransa. böylece muhabbet yaşanıyor gerçekten.  s=drunkard
teşekkür ederim hocam sizin gibi tecrübeli üstadlar olduğu sürece yardımlaşma ve muhabbet daha da cok artacaktır.

Ben söylediğiniz gibi bcm ünitesinden kablo çektirerek yaptıracağım sonucu sizinle paylaşırım

Sent from my iPhone using Tapatalk

muslumbingollu dedi:
Vag kablosu nedir nasıl kullanılır nereden alınır?
Müslüm hocam VAG kablosu Volkswagen grubu araçların bir takım kapalı özelliklerini açmak için kullandığımız kablodur. Yalnızca kapalı özellikler değil mevcut özelliklerle ve ışık kanallarıyla ilgili değişiklikler de yapabiliyoruz. Bununla ilgili Murat hocamın önerisi üzerine yakın zamanda bir konu açacağım inşallah.

Bu kabloyu Aliexpress üzerinden temin ediyoruz. Türkiye'deki satıcılar çok yüksek fiyatlara satıyor. Bence hiç lüzumu yok.

VAG COM 15.7 VAGCOM 15.7.0 VCDS HEX CAN USB Interface FOR VW AUDI Skoda Seat VCDS 15.7 Full-chip: ATMEGA162 + 16V8B + FT232RL

http://www.aliexpress.com/item/VAG-COM-15-7-VAGCOM-15-7-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW-AUDI/32564786061.html

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dün akşam üstü @RockandRage Onur hocamın Golf'üne gerekli kodlamaları yaptık. 14.10 kablo ile 12.12 yazılımı kullanarak yaptık kodlama işlerini. Onur hocamın arabasıyla birlikte, benim kablo toplamda 4 Golf'e fayda sağlamış oldu. Gönüllülüğe devam  :( '

Sakarya Bölgesindeki arkadaşlara yardımcı olabilirim.

theGenius dedi:
Dün akşam üstü @RockandRage Onur hocamın Golf'üne gerekli kodlamaları yaptık. 14.10 kablo ile 12.12 yazılımı kullanarak yaptık kodlama işlerini. Onur hocamın arabasıyla birlikte, benim kablo toplamda 4 Golf'e fayda sağlamış oldu. Gönüllülüğe devam  :( '
Sağolsun Hüseyin Hocam değerli vaktini ayırdı yardımcı oldu.Benimde golfum artık diğerlerinden farklı  :) Buda küçük anı paylaşımı

SAYGILARLA

lrXAdB.jpg

arkadaşlar uzaktan kumanda kapı açma-kapama tuşuna uzun basarak camların açılıp kapatılması olayı vagcom kodlamayla alakalımı, yoksa fabrikasyon olarak o özellik açıkmı? bu arada kontağı açınca kadran selamlama falan yapmıyor benim araç.

geçen yıkamacıya gittim, yıkamacı aracı yıkadıktan sonra silerken aracın camlarını kumandayla açtı kapattı. hayret ettim, hiç bu özellikten haberim yoktu. yıkamacı sayesinde aracın bir özelliğini daha keşfetmiş oldum.

ft19 dedi:
arkadaşlar uzaktan kumanda kapı açma-kapama tuşuna uzun basarak camların açılıp kapatılması olayı vagcom kodlamayla alakalımı, yoksa fabrikasyon olarak o özellik açıkmı? bu arada kontağı açınca kadran selamlama falan yapmıyor benim araç.

geçen yıkamacıya gittim, yıkamacı aracı yıkadıktan sonra silerken aracın camlarını kumandayla açtı kapattı. hayret ettim, hiç bu özellikten haberim yoktu. yıkamacı sayesinde aracın bir özelliğini daha keşfetmiş oldum.
camların kumandadan açılıp kapanması vag ile ilgili değil hocam.

kadran selamlama için vag-com gerekli. kablomuz gelince ankara'da bu işlere giricez hep beraber :)

@maniax

anladım. ama yinede aracın benim bilmediğim bir özelliğini öğrenmiş oldum. 8D çoğu araçta yok bu özellik. kablo gelirse inşallah bi yerde buluşup işin ehli bi arkadaşla yaparız bu işi.

ft19 dedi:

Hocam bu özellik yazın çok güzel oluyor. Uzaktan camları açıyorsunuz ve araca geldiğinizde o sıcak hava az da olsa çıkıyor. ;) Yazın bol bol kullanırsınız.

Ankara'da da yardımcı olacak arkadaşları bekleriz  s=sofor

@yusuf

aynen hocam. ayrıca araç yıkarken ve camları silerkende çok işe yarıyor bu özellik.

Geri
Üst Alt