yusuf
Yönetici
Güngören tarafına yolunuz düşerse seve seve yardımcı olurum.İstanbulda aracımın gizli özelliklerini açmamda yardımcı olacak arkadaş varsa memnun olurum
Güngören tarafına yolunuz düşerse seve seve yardımcı olurum.İstanbulda aracımın gizli özelliklerini açmamda yardımcı olacak arkadaş varsa memnun olurum
Karşıya güngören tarafına yolunuz düşerse seve seve yardımcı olurum.Merhaba aranıza yeni katıldım ve GOLF ümü almadan sizlerin forumdaki önerileriniz yönlendirmeleriniz çok işime yaradı.
Öncelikle bunun için teşekkür ederim.
Ben Kadiköy Göztepedeyim kodlamalar ile ilgili bana destek olmanız mümkün olur mu ?
Şimdiden teşekkür ederim
Mesjini gec gordum 2 gun once elazigdaydimBu kodlamalarla gizli özellikleri ayarlama işini servisler yapıyormu? ücretleri nasıl? hangi ilde hangi arkadaşlar yardımcı olabilir. elazığa yakın kimse varmı ?slmlar.
Ah Hocam bir iki gün önce yazsaydınız dün akşam kadıköydeydim, buluşup hallederdik. 1 saat sonra Amasya'ya dönüyorum malesef.Merhaba aranıza yeni katıldım ve GOLF ümü almadan sizlerin forumdaki önerileriniz yönlendirmeleriniz çok işime yaradı.
Öncelikle bunun için teşekkür ederim.
Ben Kadiköy Göztepedeyim kodlamalar ile ilgili bana destek olmanız mümkün olur mu ?
Şimdiden teşekkür ederim
539 786 93 61 whatsapp iyidir
Karşıya güngören tarafına yolunuz düşerse seve seve yardımcı olurum...Arkadaşlar arabamın muayenesi bitti randevu alıcam yalnız amerikan park ile geçmiyormuş anadolu yakası kartal pendik maltepe tarafında vag-com kablosu olan birinden yardım istiyorum hiç anlamam kodlamadan bilgisayarda kullanmıyorum malum akıllı telefondan her işi hallediyoruz
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam teşekkür ederim malum istanbul trafiği karşıya geçmek ankaraya gidip gelmekten daha zor geliyor [emoji23] [emoji23]Karşıya güngören tarafına yolunuz düşerse seve seve yardımcı olurum...