Dostlar arasına hoşgeldiniz Mehmet Hocam.Herkese merhabalar ben mehmet mersin tarsustanim. 1.2 golf 7 aracım var siteyi bugun kesfettim ve iştahım kabardı ve bende bu kodlama işine girmeye karar verdim ) mersin tarsus civari sohbet eşliğinde neler yapabileceğimizi anlatmak isteyen birisi olurmu acaba ?
Kablo sipariş ederseniz uzaktan bağlanır yardımcı oluruz hocamArkadaslar, izmirde bayram sonrasi bu konuda kim yardimci olur? Ne kablo var ne bilgi var, ama cay kahve muhabbet her turlu.
Foruma hoş geldiniz. Bir kablo temin ederseniz seve seve yardımcı oluruz. Mersinde kablosu olan arkadaşımız yoktu bulduğum kadarıyla.Herkese merhaba abilerim mersinde yaşıyorum golf 7 2013 model aracımız var gizli özellikleri aktif hale getirmek istiyorum yardımcı olabilecek abilerim varsa sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim iyi forumlar ?
Antep nurdagindayim lazimsa yollarim kabloyu isini halleder yollarsin hocam arkadaslarda kablo olunca yardim ederlerHerkese merhaba abilerim mersinde yaşıyorum golf 7 2013 model aracımız var gizli özellikleri aktif hale getirmek istiyorum yardımcı olabilecek abilerim varsa sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim iyi forumlar ?
@Berkayozkan33Foruma hoş geldiniz. Bir kablo temin ederseniz seve seve yardımcı oluruz. Mersinde kablosu olan arkadaşımız yoktu bulduğum kadarıyla.