Dostlar arasına hoşgeldiniz Mehmet Hocam.Herkese merhabalar ben mehmet mersin tarsustanim. 1.2 golf 7 aracım var siteyi bugun kesfettim ve iştahım kabardı ve bende bu kodlama işine girmeye karar verdim) mersin tarsus civari sohbet eşliğinde neler yapabileceğimizi anlatmak isteyen birisi olurmu acaba ?
Kablo sipariş ederseniz uzaktan bağlanır yardımcı oluruz hocamArkadaslar, izmirde bayram sonrasi bu konuda kim yardimci olur? Ne kablo var ne bilgi var, ama cay kahve muhabbet her turlu.![]()
Foruma hoş geldiniz. Bir kablo temin ederseniz seve seve yardımcı oluruz. Mersinde kablosu olan arkadaşımız yoktu bulduğum kadarıyla.Herkese merhaba abilerim mersinde yaşıyorum golf 7 2013 model aracımız var gizli özellikleri aktif hale getirmek istiyorum yardımcı olabilecek abilerim varsa sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim iyi forumlar ?
Antep nurdagindayim lazimsa yollarim kabloyu isini halleder yollarsin hocam arkadaslarda kablo olunca yardim ederlerHerkese merhaba abilerim mersinde yaşıyorum golf 7 2013 model aracımız var gizli özellikleri aktif hale getirmek istiyorum yardımcı olabilecek abilerim varsa sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim iyi forumlar ?
@Berkayozkan33Foruma hoş geldiniz. Bir kablo temin ederseniz seve seve yardımcı oluruz. Mersinde kablosu olan arkadaşımız yoktu bulduğum kadarıyla.