@silvershadow
İlginiz için teşekkür ederim
tabi ki katılmak isterim forumu takip edeceğim
iyi günler
İlginiz için teşekkür ederim
tabi ki katılmak isterim forumu takip edeceğim
iyi günler
Ümraniye de çalışıyorum hocam ben. Yarın akşam bir arkadaş gelecek kodlama için. Buyrun gelin sizdeİstanbul Anadolu Yakası için bir planlama yapılırsa iyi olacağa benziyor. Bu yakada bu işi bilen bir arkadaş var mı?
Merhaba hocam. Bana numaranızı yollayın. Ben yardımcı olurum hocam.Kendi Aracima Kodlama yapmak istiyorum kabloyu ve programi nerden bulabilirm
Simdiden yardimlarniz icin tesekkur ederim
16.8 kablo hocam linkteki kablo hem uygun fiyatlı hem de olumlu not almış. işinizi görecektir.@yusuf 05327182449 yeni yiliniz kutlu olsun
Hocam istanbulda seve seve yardımcı olurum. Sensör setiniz geldikten sonra gelin ki hepsi bir arada çıkararkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım. 2015 1.2 dsg comfortline sahibiyim.forumda harika bilgiler mevcut.ve ben gaza gelip yağmur ışık ve far sensörü ve kablosu siparişi verdim.çanakkale de yaşıyorum.ayrıca aracımın gizli özelliklerini açtırmak istiyorum.bursa tekirdağ veya istanbulda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.teşekkürler.
Kablo var destek mı istiyorsunuz hocamMerhaba, Ankara'da vag com 16.8 için yardımcı olabilecek kimse var mı?
2016 model aracı mı 12.12 kablo ile kodladınız ?Herkese merhaba,
Dün akşam Golftutkunu(VAG tutkunu demek daha doğru olur VW-Seat araçları var ailecek) bir arkadaşım sağolsun aşağıdaki özellikleri açtı. 12.12 kablo kullandık. Sıkıntısız özellikleri açtık.
-ACT Modu
-DWA Korna Kilit
-Klima Auto mod hız göstergesi
-Kadran Selamlama
-Gündüz farlarının açılıp kapanabilmesi
-Gündüz farları ile birlikte arka stopların yanması
-Coming home özelliğinin araçtan inerken otomatik olması
-ESP Sport.
Oldukça keyifli hale geldi Golfüm.
Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.
Aynen. Hiçbir sıkıntı yaratmadı.2016 model aracı mı 12.12 kablo ile kodladınız ?