Mertoglugokhan
Yeni Üye
- İsim
- Gökhan
Istanbul anadolu yakasindayim tek istedigim arka sinyalleri audi dizayni gibi yapmak
)
Ne yazıkki şu an mümkün değilIstanbul anadolu yakasindayim tek istedigim arka sinyalleri audi dizayni gibi yapmak)
Mumkun degil derken? Bir cok aracta gordum de :/ kablo ve yakin cevremde yok diye mi dediniz?Ne yazıkki şu an mümkün değil
Stobun içi açılıp modül eklemesi ile mümkün sadece, modül de ucuz bir şey değil 150€ idi sanırım. Yeni stop grubu uyumlu olacak muhtemelen, ona geçmek daha mantıklı.Mumkun degil derken? Bir cok aracta gordum de :/ kablo ve yakin cevremde yok diye mi dediniz?
Sizi de gönüllüler arasına ekliyorum o halde Onur Hocam.İstanbul Anadolu Yakası'nda (Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy civarında) kodlamalarla ilgili ben de yardımcı olabilirim.
Hocam kablo olursa uzaktan bağlantı veya telefonla yardımcı olabilirim. @DT engineer Hocamız da kablo varmış, size yardımcı olur, ihtiyaç olursa destek olurum bende her türlü.İzmir de sanırım birkaç arkadaş daha var benim gibi bu konuda yardım isteyen, bir gün buluşma ayarlarsak çok iyi olur. Saygılarımla...
Hocam ücretle yapacak olan bizden fazla birşey yapmıyor. Sadece aracınızda ne açılabilir onu bilmiyorum.Merhaba Herkese ;
Audi 2005 A3 üm var sizlerden yardım alarak, kodlama benim aracıma da yapılırmı?
Yoksa Ücretini verip yaptırmak daha sağlama almak mı mantıklısı.