Yardımcı olamasam sadece ciğeri yesem olmaz mıDiyarbakırda var mı yardımcı olabilecek bir arkadaş. Ciğer ısmarlarım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yardımcı olamasam sadece ciğeri yesem olmaz mıDiyarbakırda var mı yardımcı olabilecek bir arkadaş. Ciğer ısmarlarım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her zaman beklerim hocam üstüne kadayıf da yerizYardımcı olamasam sadece ciğeri yesem olmaz mı
Offff süpersin ustad
Duruyor ama eskisi gibi güzel değil orası artıkOffff süpersin ustad
Bir kaç ay önce Gaziantep'e 2 günlük yemek turuna gittim adamlar aşmış
Diyarbakırdaki Kaburgacı Selim amca da olur duruyorsa
Kablo Var hocam yaptırmak istediğiniz kodlamayı biliyorsanız yapabiliriz.Avrupa yakasi yardimci olabilecek bir ustad var mi?
Ustadim yaptırmak istediğiniz kodlama derken kodlari mi kastetdinizKablo Var hocam yaptırmak istediğiniz kodlamayı biliyorsanız yapabiliriz.
İstanbul Gaziosmanpaşa
J farların kanalına girilip kısa far olarak kodlanacak ve istediğiniz parlaklık şiddeti girilecek .Ustadim yaptırmak istediğiniz kodlama derken kodlari mi kastetdiniz
Hic bir şey bilmiyorum
Halojen fardan J far a gectim J far tek basina iken yaniyor farlari acinca yanmiyor j farlar
Plaka isik uyarisi veriyor halojen vardi onceden led taktim
Bir kac kod daha olabilir kadran selamlama falan
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kablom yok ne yazik ki hocamJ farların kanalına girilip kısa far olarak kodlanacak ve istediğiniz parlaklık şiddeti girilecek .
Plaka led tanıtma çok basit eğer vag kablo bulabilirseniz bağlanıp yardımcı olmaya çalışırım .
Bende çömezim kablom yok ve bende anlamıyorum kusura bakmayın yardımcı olamayacağım