Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Merhaba arkadaşlar. Ben de 7 Highline kasa ile aranızdayım. Gizli özellikleri açtırmak istiyorum ama ayna indirme, otomatik cam kaldırma v.s. gibi özellikleri çalışıyor ama mesela kadran selamlama yok gizli özellikleri açık mıdır, açık değilse yardımcı olabilecek bir üstaddan yardım bekliyorum açıkçası :)

Tekirdağ / Kapaklı civarı yardımcı olabilecek arkadaşımız var mıdır?

Denizli bölgesinde yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar 

Istanbul  anadolu yakası pendik  ve  çevresinde yardımcı olabilcek arkadaş var mı acaba 

Ankarada destek olcak birisi var mi onceden parayla yaptirdim ama amerikan sikinti cikartabilir onu acip kapatacak sekilde ambians aydinlatmasina tasimak istiyorum ankarada olan varsa bir  yardimci olursa cok makbule gecer 

Selamlar, İstanbul Avrupa Yakası’nda kablosu olan, fikirlerine danışacağım, yardımcı olabilecek bir üstad var mıdır acaba?

arkadaşlar benim oturduğum yerde ( eyüp alibeyköy) bir arkadaş var yetkili servisten ayrılma yazılım işinde bayağı prof birisi kodlama ayna katlama vs kendisi belli bir kira gibi aylık para ödediğini mecburen ücretli olarak yapmak zorunda olduğunu söylemişti kablo ücreti bir hayli fazla çünkü 

Ben ufak ufak kodluyorum, her şeyi yaparım diyemem ama Eskişehir deki arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. Bilmediğimiz bir şey olursa oturur beraber araştırırız maksat muhabbet :)

Benzer konuda Bursa' da yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bende bu yardıma talibim :)

Geri
Üst Alt