Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Yeni aldığım 2015 Polo aracımın bi kaç özelliğini açtırmak istiyorum. İst.Avp. 'da yardımcı olabilecek var mı ? 

@Cebecintas Merhaba bi süredir aktif değilim bu yüzden elimde kabloda yok. Amasya'da  @fcsrn ile iletişime geçerseniz Eren size yardımcı olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Van ve Çevresindeki illerde kablosu olup yardımcı olabilecek arkadaş var ise kapı alti aydınlatma ve Yagmur far sensörü icin yardım alabilirim. 

Mersinde kablosu olan yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Araç Audi A3 2012 8p

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar, 

Adanada olan arkadaşlar ile tanışıp bilgi paylaşımı yapabiliriz. Foruma yeni üye oldum. Alanım ingilizce öğretmenliği olduğu için vagcom’u daha çok okuyarak kullanıyorum. Bu şekilde bilgi paylaşımı ile daha çok özelliğe ulaşabiliriz. Şuan bir Golf’um yok Leon’dan Skoda Scala’ya geçiş yaptık, Vagcom desteği henüz gelmedi. Ayrıca 2004 modem Cayenne’im var. Vagcom onda da çalışıyor. Adanadaki arkadaşlar ile tanışmak isterim. 

İyi günler herkese. 

Merhaba arkadaşlar, 

Adanada olan arkadaşlar ile tanışıp bilgi paylaşımı yapabiliriz. Foruma yeni üye oldum. Alanım ingilizce öğretmenliği olduğu için vagcom’u daha çok okuyarak kullanıyorum. Bu şekilde bilgi paylaşımı ile daha çok özelliğe ulaşabiliriz. Şuan bir Golf’um yok Leon’dan Skoda Scala’ya geçiş yaptık, Vagcom desteği henüz gelmedi. Ayrıca 2004 modem Cayenne’im var. Vagcom onda da çalışıyor. Adanadaki arkadaşlar ile tanışmak isterim. 

İyi günler herkese. 
Aramıza hoşgeldiniz hocam. 

Keyifli forumlar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar, 

İyi günler herkese. 
değerli meslektaşım aramıza hoşgeldiniz

keyifli forumlar dilerim..

@fatihbozdag Merhaba Hoşgeldiniz.
Forumumuzdaki Adanalılar ben Golf alınca yok oldular.

Benim gizli özelliklerden hoşuma giden sadece iki özellik var
1- Farı 0 konumuna alınca gündüz farının sönmesi
2- Konforlu sinyalin 3 kez değil 5 defa yanması

Ama ben Adanada bunu yapacak kimseyi bulmadım Fatih hocam.

Ahmet ben
Güzelyalı/çukurova

@fatihbozdag Merhaba Hoşgeldiniz.
Forumumuzdaki Adanalılar ben Golf alınca yok oldular.

Benim gizli özelliklerden hoşuma giden sadece iki özellik var
1- Farı 0 konumuna alınca gündüz farının sönmesi
2- Konforlu sinyalin 3 kez değil 5 defa yanması

Ama ben Adanada bunu yapacak kimseyi bulmadım Fatih hocam.

Ahmet ben
Güzelyalı/çukurova
Merhaba, bu hafta kıbrısa gidiyorum, bayram dönüşü yardımcı olurum size hem tanışmış oluruz. Aracınız kaç model bu arada? Bu sinyal olayı ilginç bir durum bazı araçlarda konfor sinyali kodlaması aktif olmadı. Arkadaşımın a4’ü için 2 gün uğraştım ama bulamadım. Sizin aracın modeline göre önceden bakayım ben de. 

Ataşehirde açtırmak isteyen olursa yardımcı olurum bir çayınızı içerim :)

@fatihbozdag 30 Kasım 2015 üretimli ruhsatta 2015 model yazıyor vw almanya sitesi 2016 model year diyor.

1.4 TSI 125 DSG Highline

İyi tatiller bende yaylaya gidiyorum bauram sonu döneceğim inş.

Geri
Üst Alt