elimden geleni yapmaya çalışırım.. hatay.. (hassa)Hatay’da yardımcı olabilecek var mı?
Aramıza hoşgeldiniz hocam.Merhaba arkadaşlar,
Adanada olan arkadaşlar ile tanışıp bilgi paylaşımı yapabiliriz. Foruma yeni üye oldum. Alanım ingilizce öğretmenliği olduğu için vagcom’u daha çok okuyarak kullanıyorum. Bu şekilde bilgi paylaşımı ile daha çok özelliğe ulaşabiliriz. Şuan bir Golf’um yok Leon’dan Skoda Scala’ya geçiş yaptık, Vagcom desteği henüz gelmedi. Ayrıca 2004 modem Cayenne’im var. Vagcom onda da çalışıyor. Adanadaki arkadaşlar ile tanışmak isterim.
İyi günler herkese.
değerli meslektaşım aramıza hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar,
Adanada olan arkadaşlar ile tanışıp bilgi paylaşımı yapabiliriz. Foruma yeni üye oldum. Alanım ingilizce öğretmenliği olduğu için vagcom’u daha çok okuyarak kullanıyorum. Bu şekilde bilgi paylaşımı ile daha çok özelliğe ulaşabiliriz. Şuan bir Golf’um yok Leon’dan Skoda Scala’ya geçiş yaptık, Vagcom desteği henüz gelmedi. Ayrıca 2004 modem Cayenne’im var. Vagcom onda da çalışıyor. Adanadaki arkadaşlar ile tanışmak isterim.
İyi günler herkese.
Merhaba, bu hafta kıbrısa gidiyorum, bayram dönüşü yardımcı olurum size hem tanışmış oluruz. Aracınız kaç model bu arada? Bu sinyal olayı ilginç bir durum bazı araçlarda konfor sinyali kodlaması aktif olmadı. Arkadaşımın a4’ü için 2 gün uğraştım ama bulamadım. Sizin aracın modeline göre önceden bakayım ben de.@fatihbozdag Merhaba Hoşgeldiniz.
Forumumuzdaki Adanalılar ben Golf alınca yok oldular.
Benim gizli özelliklerden hoşuma giden sadece iki özellik var
1- Farı 0 konumuna alınca gündüz farının sönmesi
2- Konforlu sinyalin 3 kez değil 5 defa yanması
Ama ben Adanada bunu yapacak kimseyi bulmadım Fatih hocam.
Ahmet ben
Güzelyalı/çukurova