Bende adandayım,2013 golf 7 mid plus aracım var uzun zamandır böyle bir olay arıyordum bana da yardımcı olabilir misiniz acaba. Bir kahve bir san sebastian bendenMerhaba, bu hafta kıbrısa gidiyorum, bayram dönüşü yardımcı olurum size hem tanışmış oluruz. Aracınız kaç model bu arada? Bu sinyal olayı ilginç bir durum bazı araçlarda konfor sinyali kodlaması aktif olmadı. Arkadaşımın a4’ü için 2 gün uğraştım ama bulamadım. Sizin aracın modeline göre önceden bakayım ben de.
Sebastian için ben ogrenim yardimci olayimBende adandayım,2013 golf 7 mid plus aracım var [emoji4] uzun zamandır böyle bir olay arıyordum bana da yardımcı olabilir misiniz acaba. Bir kahve bir san sebastian benden [emoji3]
Haha süpersin ustad[mention=11839]HONEY[/mention] .kebap.jpg yükleniyor o zaman Bülent hocam [emoji3]
Fatih bey merhabalar bende Adana da ikamet ediyorum ve 1 hafta kadar önce aldığım 2004 model Touran'ım var Highline donanımlı aracı daha yeni yeni çözmeye çalışıyorum, özellikle bu vagcom konusunda uygun olduğunuz bir zaman sizden destek almayı isterim, her ne kadar Golf kullanıcı olmasam da buradaki arkadaşlarım hakkınızı helal edin , benim araç çok fazla kullanıcısı olmadığı için sanırım biraz ortada kalmışMerhaba arkadaşlar,
Adanada olan arkadaşlar ile tanışıp bilgi paylaşımı yapabiliriz. Foruma yeni üye oldum. Alanım ingilizce öğretmenliği olduğu için vagcom’u daha çok okuyarak kullanıyorum. Bu şekilde bilgi paylaşımı ile daha çok özelliğe ulaşabiliriz. Şuan bir Golf’um yok Leon’dan Skoda Scala’ya geçiş yaptık, Vagcom desteği henüz gelmedi. Ayrıca 2004 modem Cayenne’im var. Vagcom onda da çalışıyor. Adanadaki arkadaşlar ile tanışmak isterim.
İyi günler herkese.
Yardimci olurum sadece iskender yemeğeBeylikduzu civarindan yardimci olacak arkadas var mi? İskender ismarlayabilirim.
ücretsiz baklava köşesi yokmudur ?Yardimci olurum sadece iskender yemeğe