Önelikle geçmiş olsun. Çevremde viraj kasan, sıkıntı araba kullanan ne kadar tanıdğım varsa geçen sene bu lastikten aldı ve tutuşundan memnun. Sizin mevzunun nedeni farklı olabilir ancak hava basıncı bazı lastiklerede aşırı fark yaratıyor.@Mobydick hocam, bu lastikler,n 195.55.15 ölçüsünü fiesta aracımda kullanmıştım, lastikler çok yumuşaktı, hatta lastikçiler falan çok güzel lastik demişlerdi takarken. Fakat araba çok kayıyordu, sorun belki lastik basıncı, belki araba, belki yol, belki de bendim bilmiyorum bayağı kayıyordum. Zaten bir gün yanlarken de refüje çıkıp arabayı pert etmiştim o lastikler takılı iken kafadan kopmuştuk
Metin Bey ben de Good year F1 Eagle Assymetric 5 mevcut bende.. 3 yazmışsınız 3 eski model olarak biliyorum.. Alacak olursanız 5 e bakın
Bende Michelin Pliot Sport 4 taktım 4-5 ay önce, belkide 16" den 17" e geçmiş olmamdan biraz sert gelmeye başladı bana araba. Aslında lastiklerden tutuş olsun fren olsun soğuk ve ıslak da tutuş gibi kritik konularda çok memnunum. Ama acaba Primacy4 alsaydım konfor daha iyi olurmuydu ve tutuş ne kadar fark ederdi diye bunları verip Primacy4 alıp denemek niyetindeyim, gelip gidiyo sürekli aklıma. Daha 3-4 bin km ancak yaptı lastikler
Sende ikinci elde Primacy4 lere bakmışsın hocam, kullanan arkadaşların yorumlarını merak ettim Primacy4 için ...
Hep Goodyear kullanan birisi olarak Eagle Sport u hiç tavsiye etmem.Aracımı aldığımda sıfır takılmış goodyear eagle sport vardı. ıslak zeminde pek memnun değilim hocam.
bir arkadaşım condinental ecocontact kullanıyor.çol memnun ondan.