Hocam daha önce bağlamadım ancak sizin aracın kodlamaları Bir önceki Superb, Octavia ve Golf 6, B7 Passat'taki gibi muhtemelen, şifrelerin işe yaramaması da bundandır
Hocam daha önce bağlamadım ancak sizin aracın kodlamaları Bir önceki Superb, Octavia ve Golf 6, B7 Passat'taki gibi muhtemelen, şifrelerin işe yaramaması da bundandır
Bildiğim kadarıyla yok hocam. Şifre olsa bile paylaştığımız kodlamaların büyük kısmı yapılamıyor.Muhtemelem hocam. Bakabilecegimiz bir kaynak var mi? Ya da servis bilir mi acaba ?
Security cod konusunda benimde bir sıkıntım var. Kablo 16.8 araç passat. Engine kısmında müdahale etmek istiyorum ama herşeye dokundyrtmuyor [emoji20] müdahale edebilmek için bir şifre varmı ?Samsung'tan gönderildi...
Coming Home central elektr long coding kısmında açılır hocam. Amerikan park eğer açılıyorsa o da oradadır.@Beşiktaş1903
Hocam teşekkürler, birde ben bakayım , işten vakit ayıramadım pek. coming home ve amerkan park ile işlerim var . inşallah çözerim.
Security key istememesi Lazım hocam. Araca bağlandığınızda internet imkanınız da varsa uzaktan bağlanıp bir bakayım isterseniz.@MSE
security kod girmeyince erişemiyorum forumdan okudugum kadarıyla ama. dedim ya sakin kafayla bakıcam bi.
Birde yedek almadım yedek alacagım önce ne olur ne olmaz.
Yönetici olarak çalıştirin hocam[mention=51]erkanz[/mention] Hocam bugün bu hataları aldım sırasıyla neden olmuş olabilir yardımcı olur musunuz?
/monthly_2017_04/1.JPG.c77693ac2223bfc362baf57686c7d8d9.JPG
/monthly_2017_04/2.JPG.884c6066eb76c37612b7ddd33f980ea6.JPG
/monthly_2017_04/3.JPG.a124ef0cffdc736ef05fd6cedadc021e.JPG