Değerli Hocam,Redline dedi:Son aldığım teklif arkadaşlar , sormak istediğim ambians aydınlatması varmı gerçekten birde 5 vites diyor 6 değilmiydi 1.4 için ? Yoksa 1.2 mi 6 vites
%3 Facebook indirimi bu ay sonuna kadar devam edecek.reko dedi:Yarın para işlerini konuşucam st ile güncel indirim ne kadar bu aralar yüzde 5 indirim alabilirmiyim
1.4 highline alın hocam. Hiç düsünmeyin. Opsiyonlar highline da standart. 1.2 çok güzel bir motor ama bu opsiyonlar highlinei cazip kılıyor. Hazır araç vardır illaki.blackfear13 dedi:bende aracımı 22 mayıs cuma günü sipariş ettim. ağustos başı gelir dediler. fiyat konuşmadık, gelince konuşuruz dediler. opsiyon konusunda biraz abartmamışımdır umarım. st bana higline önerdi ama ben yakıt ve vergi konusu aklıma gelince yanaşmadım. ancak basic zenon içimde kaldı ama onu da alsam fiyat uçacaktı sonuçta comfortline alıyorsun, kendi kendime bu opsiyonlar yeter dedim. sormak istediğim ise aracın temmuz ayı içerisinde gelme ihtimali var mı? temmuz ayında fabrikanın bakıma girme durumu da var. bu beni etkiler mi? ayrıca murat beye teşekkürlerimi sunuyorum. o olmasa ihtiyaçlarım dahilinde kullanım açısından opsiyonları bu şekilde seçemezdim.
Golf 1.2 TSI BMT 110 PS Manuel Comfortline
Sürüş Konfor PaketiWYP
Yer tasarruflu stepne(1G6)
Composition Media
Panoramik Açılır Cam TavanPS1
Geri Park KamerasıKA1
Elektrikli Katlanır Yan Aynalar6XQ
Işık görüş paketiPLA
%65 Oranında Karartılmış arka ve arka yan camlar4KF
@silvershadowsilvershadow dedi:Değerli Hocam,Son aldığım teklif arkadaşlar , sormak istediğim ambians aydınlatması varmı gerçekten birde 5 vites diyor 6 değilmiydi 1.4 için ? Yoksa 1.2 mi 6 vites
orada bir hata var.
Sadece 1.6 TDI lar 5 ileri manuel dir. 1.2 ve 1.4 lerde manuelse 6 ileridir.
Ambiyans aydınlatması sadece midline plus ve bluemotion donanım için yoktur. Diğer tüm donanımlarda standart olarak mevcuttur
Değerli Hocam;blackfear13 dedi:bende aracımı 22 mayıs cuma günü sipariş ettim. ağustos başı gelir dediler. fiyat konuşmadık, gelince konuşuruz dediler. opsiyon konusunda biraz abartmamışımdır umarım. st bana higline önerdi ama ben yakıt ve vergi konusu aklıma gelince yanaşmadım. ancak basic zenon içimde kaldı ama onu da alsam fiyat uçacaktı sonuçta comfortline alıyorsun, kendi kendime bu opsiyonlar yeter dedim. sormak istediğim ise aracın temmuz ayı içerisinde gelme ihtimali var mı? temmuz ayında fabrikanın bakıma girme durumu da var. bu beni etkiler mi? ayrıca murat beye teşekkürlerimi sunuyorum. o olmasa ihtiyaçlarım dahilinde kullanım açısından opsiyonları bu şekilde seçemezdim.
Golf 1.2 TSI BMT 110 PS Manuel Comfortline
Sürüş Konfor PaketiWYP
Yer tasarruflu stepne(1G6)
Composition Media
Panoramik Açılır Cam TavanPS1
Geri Park KamerasıKA1
Elektrikli Katlanır Yan Aynalar6XQ
Işık görüş paketiPLA
%65 Oranında Karartılmış arka ve arka yan camlar4KF
murat hocam bu indirimli hali ile 70.100 olarak fiyat verdiler + metalik renk farkı var 1100 tlsilvershadow dedi:@Redline
Değerli Serkan Hocam;
Diğer kısımda da yanıtladım. Ama takip etme ikanı olmayanlar için tekrar etmekte sakınca yok...
O görmüş olduğunuz bir tanıtım kartıdır. Showroom'daki araçların yanına ayaklı bir kaideye konur ve ziyaretçilerin "bunun özellikleri ne?" diye sormalarını önlemek için kullanılır
ve bir acemi tarafından hazırlandığı kesin....
Sadece aracınızın showroomda mı yoksa depoda mı? tutulduğunu sorun yeterli..
Çok fonksiyonlu renkli ekranlı yol bilgisayarı(premium) ve Led stoplar standart donanım listesinde olmalıydı.
Ayrıca sizin lehinize bir hata da güncel liste fiyatı 71.100 TL olan araç için 70.100 TL yazmaları.
Siz bana kalırsa uyandırmayın uyuyanı.... ve bu fiyatın üzerinden %3 alın oldu bitti...
Size tam 2.166 TL indirim yapmak zorunda. %3 indirimi dahi vermemiş. 70.034 TL ediyor %3 indirimle yanlış hesap yapmadıysamRedline dedi:murat hocam bu indirimli hali ile 70.100 olarak fiyat verdiler + metalik renk farkı var 1100 tl@Redline
Değerli Serkan Hocam;
Diğer kısımda da yanıtladım. Ama takip etme ikanı olmayanlar için tekrar etmekte sakınca yok...
O görmüş olduğunuz bir tanıtım kartıdır. Showroom'daki araçların yanına ayaklı bir kaideye konur ve ziyaretçilerin "bunun özellikleri ne?" diye sormalarını önlemek için kullanılır
ve bir acemi tarafından hazırlandığı kesin....
Sadece aracınızın showroomda mı yoksa depoda mı? tutulduğunu sorun yeterli..
Çok fonksiyonlu renkli ekranlı yol bilgisayarı(premium) ve Led stoplar standart donanım listesinde olmalıydı.
Ayrıca sizin lehinize bir hata da güncel liste fiyatı 71.100 TL olan araç için 70.100 TL yazmaları.
Siz bana kalırsa uyandırmayın uyuyanı.... ve bu fiyatın üzerinden %3 alın oldu bitti...