Ohh yine iyisiniz valla darisi bizim basimizamcanerol dedi:Valla ben Haziran'ın son haftası verdim siparişi simdi bakıyım dedim üretim tamamladınız limana sevk durumuna gelmis. Heyecan bastı sevk filan yazınca
Hocam valla darısı başınıza ins bir an önce gelsin sizinkide.Myvzz dedi:Ohh yine iyisiniz valla darisi bizim basimizaValla ben Haziran'ın son haftası verdim siparişi simdi bakıyım dedim üretim tamamladınız limana sevk durumuna gelmis. Heyecan bastı sevk filan yazınca
Insallah hocam siz siparis verdikden sonra fabrika tatile girdi galiba o yuzden gecikmis olmalı cunku siparisten sonra uretim tamamlanma sureci arasinda epey zaman var beni korkuttumcanerol dedi:Hocam valla darısı başınıza ins bir an önce gelsin sizinkide.Ohh yine iyisiniz valla darisi bizim basimizaValla ben Haziran'ın son haftası verdim siparişi simdi bakıyım dedim üretim tamamladınız limana sevk durumuna gelmis. Heyecan bastı sevk filan yazınca
Aynen hocam ben Haziran'ın ya 3. yada 4. haftası sipariş verdim. Üreticiye ulaştı daha sonra planladı durumundan sonra fabrika tatile girdi. Anca iste üretildi simdi fabrikadan limana sevk ediliyor. Ne kadar sürer acaba bundan sonra gelmesi ?Myvzz dedi:Insallah hocam siz siparis verdikden sonra fabrika tatile girdi galiba o yuzden gecikmis olmalı cunku siparisten sonra uretim tamamlanma sureci arasinda epey zaman var beni korkuttuHocam valla darısı başınıza ins bir an önce gelsin sizinkide.Ohh yine iyisiniz valla darisi bizim basimizaValla ben Haziran'ın son haftası verdim siparişi simdi bakıyım dedim üretim tamamladınız limana sevk durumuna gelmis. Heyecan bastı sevk filan yazınca
Allah Allah heyecan artıyor git gide aslında erken gelsin istemiyorum yani soyle 7 sinde babam Yunanistan'a gidicek kendi arabasıyla gitsin golf gelirse onunla gider ilk günden arabamı alicak adam gidicek ayiptirmaniax dedi:@mcanerol
hocam isin en Heyecanlı yerleri geliyo
tahminim 15-18 gun civarında elinizde olur araç insallah
Hayır bilsem ki normal gidicek alsinda sonucta parayı verende o Ama kendileri biraz hızlıdır ondan rodaj filan dinlemez hayal ettim kotu oldum su an Birde Allah var yurt dışındaki yollar ile bizim yollar Arasında Dünyalar ötesi bir sey var. Insan kendi zor tutuyor kilometrelerce dümdüz yol ve Bıçak gibi pürüzsüz. Ondan fikri aldım hocam bunu kullanabilirimmaniax dedi:
Üreticiye iletildi | 7 Mayıs |
Üretime Planlandı | 18 Haziran |
Üretimde | 10 Temmuz |
Üretimi Tamamlandı, Fabrikadan Limana Sevk- | 15 Temmuz |
Gemi ile taşıma durumunda | 23 Temmuz |
ST ile iletişime geçin | 3 Ağustos |
Tahmini Teslim | 10 Ağustos |