@AhmetCakmak paylaşım ve güncellemeler için teşekkürler hocam.
Fiyatları bu kadar beklemiyordum. İlk model tam bir TR paketi olmuş. Fena donanımları yok. Yeni midline versiyonu sanırım. DSG korkusu olanlar ve Golf her zaman Golf'tür diye düşünenler ve şirketler epey tercih edecektir diye düşünüyorum. Bu kadar eleştirilmesine rağmen gene ilk zamanlar piyasada kısırlık olacaktır. Galeriler ve al-sat yapanlar yüzünden.
Ve de yukarıda bazı arkadaşların da söylediği gibi bayilerde kuyruk olmaya da başlamıştır şimdiden. Golf gene güzel satış yapacaktır. Dileyelim daha fazla yükselmesin fiyatlar.
En dolu paket olan R-Line, bayilerde pazarlık ve alınabilecek maksimum iskonto ile belki 350bin bandına inerse fena olmayabilir. Çünkü 400'e yakın fiyatı ile A3 sportback de devreye giriyor. Söylenildiği gibi BMW 1 serisi de. Şahsen vag grubunu seven biri olarak yeni A3'ü çok beğendim. Ve bu fiyatlara çıkabilecek olursak güzel bir A3 sportback almayı isterdim.
İlerleyen zamanlarda piyasada gördükçe, aramızdan bazı kişiler arabalara sahip oldukça ve her zaman ilk partilerde oluşan kronik arızaları, sorunları vs okuyup öğrendikten sonra yeni Golf'e alışırsam eğer A3'ün yerine tercih edebiliriz diye düşünüyorum. Bu tamamen kişisel yorumumdur. Ben tasarım olarak A3'ü çok beğendim.
Özellikle iç mekan olarak eski kasadan sonra çok daha premium bir hal almış. Klima kontrolleri, ekran, klima menfezleri, ön far grubu vs çok şık olmuş bence. Donanım olarak da eski kasalardaki o boşline olma durumu yeni kasa ile birlikte düzelmiş sonunda..
Alma niyetinde olan herkese şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar.