Evet bu ara sifir satılıyor ikinci el pert ama sizin araciniz satilir diye düşünüyorum. Eğer ki yil sonunda kota tutturamazlar ise life paleti 230 a inerler diye düşünüyorum.@IBS6134 piyasalar durgun gibi
Evet bu ara sifir satılıyor ikinci el pert ama sizin araciniz satilir diye düşünüyorum. Eğer ki yil sonunda kota tutturamazlar ise life paleti 230 a inerler diye düşünüyorum.@IBS6134 piyasalar durgun gibi
Yanlis kisiye cevap verdiniz sanirim@krym hocam yazilan rakamlra kimse almaz yeni herzaman yenidir kardesim 17 18 higline 270 280 vermem verilmezde
Hocam zaten sarı siteye bakarsak dediğiniz gibi aynen harfi harfine katılıyorum. Şöyle bisey var ama Ben baktim araca yalan yok yaw megane 1.3 140 bg 180 bine satiyorlar sıfır garantili ve kredi kampanyasi var. 5 bine tesla ekran. Sahibindende 210 bin cekiyor adam yani kim niye alsin. Ayrica seat 231 bin olan arabayi 250 bin yazanda aklinca bayidede yok şimdi hazir yok av peşindeler. Kime saplayabilirsek inşallah bu kelimeden ceza yemem ama böyle. He örnek Ford ta düştü c Sekment bir arac otomatik 230 bandina aldilar yeni.@Tsigolf hocam şimdi dediğiniz doğrudur fakat sarı sitede gördüğüm rakamlar hiç öyle söylemiyor. Aracın kilometresi az diye 300 bin'e yakın fiyat çekiyorlar. İnsanlar fırsatçılık peşinde koştukları sürece bu piyasa düzelmez. Bu arada araba değiştirecek olan, normal kullanıcıların çoğunu buna dahil etmiyorum. Mesela, 1.0 DSG Leon piyasaya çıktı, adamlar alıp 250bin TL den ilana koydular. Bu piyasada kimin neye ne verdiğini ben kestiremiyorum artık. Hayırlısı olsun diyorum artık
helal hocam gerce senin is biraz kediyle ciger hesabi olmus ama olsunKaput amortisörum yeter hemde orjinal sonra takılma değil...
8 ler sizlerin olsun 7 candır
olabilir hocam karismistir bakmaktan gozlerim gittiYanlis kisiye cevap verdiniz sanirim
Aynen Allah alana da satana da yardim etsin hayırlısı olsun iki taraf içinde... Ama ben bu piyasada kesinlikle sifir. Bu golf olur olmaz fark etmez.Burada bir arkadas sahibinden'de bugün 400 tane yeni satilik golf ilani acilmis diye yazmisti, az önce baktim 15 mart 2021 saat 20:20 itibariyle 546 tane yeni satilik ilani acilmis.
Golf 2.el piyasasi yaz basina kadar bitkisel hayata girmistir