@nebraska Tesekkür ederim,
bende sizi gördüm sanirim, araba kimrizi, icinde asili süslemeler vardi, cok güzel duruyordu.
Passat'in toplumda algisi konusunda sanirim yanlis anlasildim, bahsettigim konu pozitif birsey degil, insanlar icinden nasil bir manyak-mafya bozuntusu-özentisi cikar bilmedikleri icin, trafikte bulasmiyorlar, passat kullanan kadinin dedigide buydu, insanlar korkuyor. (tabiki bu arabayi kullanan dogru düzgün insanlarda var)
Halbuki beni camdan görseler "firlama" derler, benim tipime bakip kimse bana mafya demez
Ben daha cok baby Face "Brad Pitt" tarzi oluyorum
Arabayi garajdan iki-üc kere cikardim malum virüs yüzünden, site güvenligi gecen gün beni ilk defa bu arabada gördü, normalde "naber-nasil gidiyor" falan diye selamlasiriz bu sefer:
Hos geldin Reis dedi
Bende gaza gelip " Eyvallah yigenim " dedim
Bu Passat aligisi konusunda sanirim ben buraya daha cok seyler yazarim, iyi bir gözlemciyimdir
Golften sonra büyük bagaj, coluk cocuk arkada rahat etsin diye tercih edilir ama golfcüler genelde aile büyüdügü zaman bu arabayi tercih etmiyor, bende fazla süremem bu arabayi, iyi güzel ama kan uyusmazligi gibi birsey var aramizda.