@Yehanoha hocam o asiret specler ne anlar arabadan
Torsiyon cubuklu ilk arabam sanirim 1.0 tsi'di, bagimsiz süspansiyonlu standart golften 1.0 tsi gecincede cok fark görmedim, simdi tekrar dönünce acaba dedim fark var mi? cünkü türkiyede cok konusuluyor daha dogrusu dalga geciliyor bununla ilgili (300 bine torsiyonlu araba mi olur diye) bende bu sekilde farkina vardim bu meselenin, daha önce standart arabalarda dikkatimi ceken mevzu degildi.
Sedan araba cok kullanmadim, o yüzden limitleri pek zorlayamiyorum, zamanla yol tutusu hakkinda daha iyi yorum yapabilirim, ama sunu kesinlike söyliyebilrimki passatin yol tutusunu abartmislar, tofastan passata gecerken fark eder ama benim 2017 yilina kadar viyana'da yasarken Gol R'im vardi, yol tutusu nedir iyi bilrim, tabiki R kadar tutus beklemiyorum ama passatin standart golften ne kadar farki var? emlakcilar-okul müdürleri ne anlar yol tutustan, hepsi 10 sene öncesine kadar tofas-reno kullaniyordu
, hep algi, bende bu algiya kandim, sonrasi hayal kirikligi oldu.
Yani genel olarak güzel ama cok abartilan bir araba, zaten herseyi abartmakta üstümüze yok
Yaz sonu satilik, tahmini km 6-8 bin, sahibinden temiz
Ama hakkini verelim "BABA" arabasi
Passat kullanan bir kadinin makalesi vardi, onu bulursam buraya eklerim, o zaman neden "golfe" cocuk passata baba arabasi dedigim anlasilir, bu arabanin algisi trafikte cok degisik, insanlar cekiniyormus gibi geldi, akademik arastirma yapilabilinir bu konuda