2020 Passat 1.5 Business aliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Golfteki sorun fiyati

bugün teslim alirken Golf 1.0 style vardi metalik gri renkte

Hemen hemen ayni fiyatti ve yan yana arac teslim showroomda..

ST'ye sordum bu fiyatlar sacmalik degil mi?

Cok dogru dedi

Ayni fiyatta olunca ister istemez kiyaslama oluyor, yoksa farkli segment arabalar, kiyaslama yanlis olur

Hocam tekrar 'dan Allah hayırlı uğurlu etsin gülegüle kullan bende golften Passata geçeli bir yıl oldu yanlız değilsin ama gönlümde golfün yeri başka 

@tiesay hocam 4 yıl golf 7 kullandım golf başka gerçekten fırsatı nı bulduğum an ya takas ya satıp kesinlikle golf alacam passat güzel bir araç ama golf ün tadı başka 

Hava düzelince, karlar eriyip yollar acilinca gittim aldim :)

Suanda kapali garajda duruyor, 10 kmlik tecrübe süper

Kisa süreligine kiralik TDI motorlu trendline kullanmistim ve hic begenmemistim, o kasanin motoru degildi

1.5 tsi bu araba icin fazlasiyla yeterli, motoru bu kasada cok begendim

Arkadaslar 360 bine golf-troc falan alinmaz...... .................Bu arabalar bu fiyata Passat varken      S-A-C-M-A-L-I-K !!!

Aranizdan birisi bu fiyatlara bu arabalari alirsa cok üzülürüm, ben bekarim, büyük araba sevmem,  büyük arabaya ihtiyacim yok, buna ragmen aldim ve cok dogru karar verdigimi düsünüyorum

Cok tecrübe ettigim bir araba degil ama yani araba süper, nasil anlatayim bilmiyorum

Golf 8 bunun yaninda biraz oyuncak gibi kaliyor(yoksa mk1-7.5 canimiz, bugün mk3 gördüm, benim favori golfüm, icim gitti), daha dogrusu bu araba babalar gibi araba, cocugada golf 8 yeter demisler ama bu paralara cocuk bisiklete binsin :)

Hava bizim buralarda cok soguk, garaja park ettim, garaj -2'de oldugu icin extra soguk, foto bile cekmedim, cuma günü yeni konu acicam, retrofit olacak

Ilk olarak bayide 5 cama film cekildi, 900 lira, ne markasini ne piyasasini biliyorum, sonra ugrasmamak icin film cektirdim
Hayırlı olsun hocam, ben de olsam aynı tercihi yapardım. 

Ailemizde 1 tane passat 2 tane golf var, passat ile yolculuk yaptığımızda gerek iç mekan genişliği gerekse bagaj hacminden dolayı iyi ki passat almışız diyoruz. İkiden fazla kişi ile yolculuk yapacağımız zaman passat'ın avantajları bariz bir şekilde ortaya çıkıyor.  Kazasız belasız güle güle kullanın. 

@krym darısı niyet edenlerin başına. güle güle kullanın. retrofitleri merak ettik şimdiden 

kazasız belasız iyi günlerde kullanın..geniş ve iç hacmi çok ferah bir araç...

@krym Tekrar hayırlı olsun Hakan hocam.

Kazasız belasız keyifli sürüşleriniz olsun inş. :masallah:

Hayırlısı olsun. Siz bu aracı değiştirene kadar en mantıklı alışverişin bu passat olduğunu, paranızı bu şekilde en iyi koruduğunuzu, diğer yapılanların çok mantıklı olmadığını defalarca okuruz :)  siz bir üst sınıf aldığınızda da biz golfe binen çoçuklar olarak passata binmeye terfi ederiz inşallah. kazasız belasız kullanımlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri
Üst Alt