Standart olani 340 bine veriyorlardi, bu aracta camtavan+kis paket var mi?@ahmet306 Tiguan 2020 model yeni kasa Life’ı 360bin bandında sattılar.
3008 daha iyi bir tercih olur(du) ama artık zor. Zira piyasada 3008 allure paket 1.6 180bg araç kalmadı. Son satılanlar için de faizsiz kredi bitirildi ve 370 bin bandından nakit satıldı. (Bilgi vermek gerekirse ben Ocak ayında faizsiz 2 yıllık 120bin tl peugeot kredi sayesinde 360bin tl ye aldım, onun maliyeti 330bin tl demek kredi kullanan için.)life yerine pejo 3008 cok daha iyi tercih olur,
En son 2020 tiguan life cam tavan kış paketi için 360bin tl sattılar, yaklaşık 2 hafta öncenin fiyatı. Şu anda ne fiyat veriyorlar hocam?@fAtOzZ cam tavanli lifelarin cogunda kis paketi fix geliyor. Dogus oyle getirmis.
zaten normal lifelarin neredeyse hepsini engelli raporlulara sattilar
@fAtOzZ cam tavanli lifelarin cogunda kis paketi fix geliyor. Dogus oyle getirmis.
zaten normal lifelarin neredeyse hepsini engelli raporlulara sattilar
17 martta doğuş oto kartaldan cam tavanlı aytaşı grisi için 352 bin, kızıl kahve cam tavan + kış paketli için ise 358 bin teklif almıştım hocam.En son 2020 tiguan life cam tavan kış paketi için 360bin tl sattılar, yaklaşık 2 hafta öncenin fiyatı. Şu anda ne fiyat veriyorlar hocam?