2020 Passat 1.5 Business aliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@krym Neden o kadar geç. Ödemeyi yaptıktan sonra 2 gün beklemek eziyet Hakan hocam.

@krym hadi hayırlısı bakalim bence bisey yapmazlar ama bu doğuş olunca suphe etmiyorda değilim. Dolardan iyi kazanmıştır patron seni dusunmez bence 😂

@krym Hakan hocam. Son aldığım iki aracımı sabah gidip ödeme evrak işlerini hallettim. öğleden sonra saat 14:00 gibi araçları aldım.

Ondan önceki zaten hepten tuhaftı bayram arafesiydi ödemeyi yaptım. Arabaya test aracının plakasını taktılar test aracının ruhsatı ile arabayı verdiler. Bayramda şehir dışına çıkma dediler. Bende çıkmadım 9 günlük tatilde. Bayramdan sonra ilk gün aradılar gel plakanı takalım dediler gittim taktılar.(Bana özel bir işlemdi)

Moderatör tarafında düzenlendi:
beyler ben ne yapayım, bi akıl verin. makyajsız kasa 2020 model sıfır Tiguan highline buldum, siyah renk. fiyat 355bin, bugün karar vermem lazım?

elimdeki aracı da henüz satamadığım için önce komple ödeme yapmam gerekecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ahmet306 Makyajlı ile ne kadar fiyat oynuyor? 5-10 bandı ise makyajlı alın derim o kadar para verdikten sonra.

@Terms en son 2020 model makyajlıları 395e verdiler diye biliyorum, daha iyi teklif alan olmuşmudur bilmiyorum.

@krym Her gün yeni bir haber(olay) ile uyanmaya alıştık maalesef. Her sene daha ne kadar kötü olabilir diyoruz ve önceki seneyi özlüyoruz.. 

Dediğiniz gibi ekmek alır gibi olmuş cidden. Doğuş Unlu Mamuller.

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Renk seçimi de güzel olmuş.

@Terms  Hocam arac carsamba günü teslim, bu son üc yilda dogus otodan aldigim ücüncü araba, hep 3 is günü icinde verdiler, ama bunlar büyük bayi, belki ondandir, benim icin sorun degil, ruhsat yarin cikiyor

@krym hayırlı olsun tekrardan.  Dediğim gibi şuanda bisey yapmamaları lazim helede son olaylardan sonra gelen musteriyi geri çevirmezler. @HONEY hocamın baklava listesinde yerini aldin hshshs 😂😂

passat'in aynısından isteyen varsa kartal doğuş otoda birebir aynı opsiyon ve rengi var (fiyat ta benzer), bence güzel araç ve iyi fiyat.

suv düşünmesem kesin alırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri
Üst Alt