Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@krym Hakan hocam. Son aldığım iki aracımı sabah gidip ödeme evrak işlerini hallettim. öğleden sonra saat 14:00 gibi araçları aldım.
Ondan önceki zaten hepten tuhaftı bayram arafesiydi ödemeyi yaptım. Arabaya test aracının plakasını taktılar test aracının ruhsatı ile arabayı verdiler. Bayramda şehir dışına çıkma dediler. Bende çıkmadım 9 günlük tatilde. Bayramdan sonra ilk gün aradılar gel plakanı takalım dediler gittim taktılar.(Bana özel bir işlemdi)
@Terms Hocam arac carsamba günü teslim, bu son üc yilda dogus otodan aldigim ücüncü araba, hep 3 is günü icinde verdiler, ama bunlar büyük bayi, belki ondandir, benim icin sorun degil, ruhsat yarin cikiyor
@krym hayırlı olsun tekrardan. Dediğim gibi şuanda bisey yapmamaları lazim helede son olaylardan sonra gelen musteriyi geri çevirmezler. @HONEY hocamın baklava listesinde yerini aldin hshshs