2020 Passat 1.5 Business aliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@IBS6134 gecmis olsun, beni 2019 yerel secimleri öncesi swaplari kapatip perisan etmislerdi, altin dolar yükselmesinden dolayi zarari kismen telafi eder
Hayırlısı olsun artik yaw 😀 Alıştım ben ülke bir gün çıkıyor 10 gün bataklık... Arabayi az daha erteleyecegim anlaşılan... Asıl konu biden İstanbul sözleşmesi için tepki gösterdi oda tuzu biberi olur.. 

@krym asya piyasalarında spekülatif hareketler görülebilir. Asya piyasası oldukça sığ bir piyasa. Yarın asıl işlemler başlayınca bakmak gerekiyor. 

@farukal dogru, ama gösterge olarak durum iyi degil, ben acilisla birlikte öglene kadar panik bekliyorum, günü 8-8.20 araliginda kapatir diye düsünüyorum, 8 alti bence söz konusu bile olmaz ama insallah yanilirim, bu durum hicbirimizin hayrina degil, bizi bu duruma düsürenler utansin.

@krym sorsan şeffaflık var Adami getirende o alanda o...hayir halki düşünen bir siyasi figür yok maalesef. Allah' yardımcımız olsun. 

@krym Hocam maalesef şu anda Asya piyasasında usd tl kuru 8.32!

Tüm Tweeter çalkalanıyor ve bizim bankalar bile doları 7.80-7.90 dan bozuyor, üstelik haftasonu! 

Demem o ki, sadece doğuş değil tüm distributorler satışı durdurabilir. 

Neyi düşünüyorum biliyormusunuz. Şuan yukarıdakiler şu durumda ne konuşuyorlar nasilda aldik bakanı... bu halk panikler şimdi dolar alir yarin sabah terse çevirip panik satışı yaptiririz mi diyorlar birde ordan kâr koyarız falan ..

Neyi düşünüyorum biliyormusunuz. Şuan yukarıdakiler şu durumda ne konuşuyorlar nasilda aldik bakanı... bu halk panikler şimdi dolar alir yarin sabah terse çevirip panik satışı yaptiririz mi diyorlar birde ordan kâr koyarız falan ..
Şunu diyorlar, 

MB yüksek faiz dönemi boyunca alttan hayli yüksek düzeyde dolar rezervinin arttırdı. Şimdi de kontrollü bir devalüasyon ile üstten boşaltacak diye düşünüyorum. 

Arada maalesef vatandaşın canı çıkacak.. 

Usttekiler ne dusunuyor biliyor musun? Nasil secimleri kazaniriz, nasil olene kadar iktidarda kalabiliriz.

yapilan butun seyler bu baglamda dusunuluyor.

Bu arada benim de tiguan icin kaporam vardi Dogus otoda, yarin son gun.
Mevcut aracim golf ilanda bir kac ciddi alici da var ama ne yapsam bilemedim.

tiguani alip daha sonra mi satsam araci? Yoksa komple mi vazgecsem bu arac degistirme isinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri
Üst Alt