2020 Passat 1.5 Business aliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayirli olsun hocam sonu yok bunun ama passat elegance cok dolu bi arac, bi daha dusunun derim :)

@ahmet306 elegance 430 bin liraydi, cogu bayi cumartesi günü kapora falan almamis, pazartesi duruma göre bakariz demis, ben stoktaki opak beyaz haric en ucuz passati aldim, ellerinde opsiyonsuz-camtavansiz 330 bine olsaydi onu alirdim

Moderatör tarafında düzenlendi:
[mention=11839]HONEY[/mention] Hocam C planimda var, [mention=7527]ahmet306[/mention] hocamin golfü, olmadi senin golfü alirim D plani [emoji4]
Bende planlar bitmez diyorsun

Z ye kadar gider plan

@HONEY  aynen, daha gökceada'da gözüme kestirdigim ev var, alirim bisiklet sonra sahil-ev-market.. oltada aldim mi banane dolardan-eurodan-golften-istanbuldan...

[mention=11839]HONEY[/mention]  aynen, daha gökceada'da gözüme kestirdigim ev var, alirim bisiklet sonra sahil-ev-market.. oltada aldim mi banane dolardan-eurodan-golften-istanbuldan...
Cirak lazim mi oltani taşırım

@HONEYKusura bakma hocam cirak kontenjanini ben isgal ediyorum,  balik tutmayi bilen "usta" lazim :)

Merhaba arkadaslar,

..

Elektrikli katlanir yan ayna sürücü tarafi "kararan" kararan yan ayna cok istiyordum, buda süpriz oldu

Geri görüs kamerasi

Ekli dosyayı görüntüle 44562
Konu içeriği dışı, fakat katlanır ayna 1.680₺ yazmış,.

B8 -Confortline sadece sök tak yapacak ve   3.000₺ fiyat istiyor.

Satışta kazanma harici, serviste kazanma bu olsa gerek 

Hayırlı olsun aracınız.  Yarın bayi cayma gibi durum yaşatmaz umarım.

Beyaz dışı seçmeniz güzel bir tercih.  Okyanus mavisi nin dikkatleri üzerine çekeceğine eminim.  :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@krym hisse var 6 aydir zaten mantara bağladık... Yarinda devam ederiz 😀😀 Allah'tan altinada böldük 

@IBS6134 gecmis olsun, beni 2019 yerel secimleri öncesi swaplari kapatip perisan etmislerdi, altin dolar yükselmesinden dolayi zarari kismen telafi eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri
Üst Alt