Teşekkürler Metin Abi
Teşekkürler hocam, eibach yaylardan @DermanAlucabi çok memnun olduğu için bana da tavsiye etti.
Neticede rüşdünü ispat etmiş bir marka, ben de gönül rahatlığıyla tercih ettim.
Vogtland da alınabilir tabii ki, ondan da çok memnun olanlar var ama eibach-vogtland mukayese edildiğinde eibach'ın biraz daha konfor olduğu söyleniyor.
Yaylar 1.900 TL'ye geldi. 2.200 TL fiyat çeken de var ama ben DP Tuning (Distribütör)'ten bu fiyata aldım.
Eibach da iyidir tabi ama Vogtland 35mm 'i 3 senedir kullanıyorum, sanki aracın stock donanımı gibi yani spor bir aracın zaten hafif hisli olması gerekir, tam olarak ona benziyor.Hayırlı olsun. Yayı kaça aldınız . Özel değilse neden eibach tercih ettiniz ? Bide arac nedir ? Bende inşallah bu hafta durbanlanıyorum . 1 ay kullanılmıs bir yay denk geldi voglant 1500 verecegını soyledi .
Ekli dosyayı görüntüle 44599
Ben pek güvenemiyorum bu tarz parçaların 2. eline,
(1686.63 TL) 'ye aşağıdaki resmi distribütöründen alabilirsin.
https://www.x-tremetuning.com/vw-golf-7-vogtland-spor-yay-helezon-1.4-tsi-2012-sonrasi/
Yerleri Ankara da. Güvenilir bir yerdi. Aşağı yukarı 3 sene önce bizzat elden (800TL) ye almıştım. Ayrıca "Ömür boyu garantili" ve yalnızca ilk takılan araçta diyor ( hoş bunu nereden anlayacaksa )
Tabi gene karar senin.