27 Mart 2021 Golf 8 Liste Fiyatları

@IBS6134  hocam ben sizin %50 dsg life hayalnize gönderdim bunu.  Keşke dedikleriniz olsa %50 den  tüm araçları alabilsek.

2016 Mart'ta aldığımız Golf'ümüzle şu ana kadar sadece 1 sorun yaşadık, o da p ye alın terk edin sorunuydu. Ona da ücret ödemedik o zamanlar 75 bindeydi araba. Şu an 114 bine merdiven dayadık inşallah daha da sorun yaşamayız. Yine de 5 sene boyunca kafa rahat 0 otomobillere binilebilir diye düşünüyorum ya çok şey değişmedi otomobillerde.
Maşallah hocam Allahım kazasız belasız sorunsuz kullanmanızı nasip etsin... 

Dsg ve 114 bin km ülkem şartlarında anladığım kadarıyla sizin gayet bilinçli kullanıcı olduğunuzu ortaya koyuyor dikkatli kullanımda sorun cikarmayan örnekler de çok fazla tabi ki... 

Maşallah hocam Allahım kazasız belasız sorunsuz kullanmanızı nasip etsin... 

Dsg ve 114 bin km ülkem şartlarında anladığım kadarıyla sizin gayet bilinçli kullanıcı olduğunuzu ortaya koyuyor dikkatli kullanımda sorun cikarmayan örnekler de çok fazla tabi ki... 
Biraz da şans faktörü tabi, 114 bindir kavrama değişmedi şanzıman da inmedi. Manuel araçlarda daha düşük km lerde baskı balata değiştiren insan çok fazla mevcut. 120 bin bakımında triger değişirken dsg kavramasını da servise meraktan soracağım bi baksınlar herhangi bir zayıflık vs var mı diye, ben herhangi bir eskilik vs hissetmiyorum.

@Blasko77 Ben sonuna Umut fakirin ekmegidir diyede ekledim... Ayrıca ellerinde araç kalınca hic merak etmeyin %50 vergiyede sifir faize de araba satarlar şimdi karınları doymuştur...  dediler ya elin hansi bunu 20 bin Euro ya alirken ben niye 350 bin vereyim. Evet ekonomik sebebler var birde ülkemizde kan emen galerici tayfası ve destekçileri olan bayilerde var.. Halkta durumdan gayet memnun yapacak bişey yok kurunun yaninda yaşta yanar. 

bu sayfada tüm golf 7 sahiplerini karşıma alıpta golf 8 konuşmuyacam...  3 kuruş indirim olsa paranız yetse hepiniz golf 8 alıcak tiplersiniz bu sözleriniz kayıt altında aman dikkat..
Tipimizi de ortaya koymuşsun...

Burada herkez fikrini söyler kimse kimsenin maddi durumu düşüncesini yargılamaya hakkı haddi yoktur haddini bil ki değer bulasın...

Araban hayırlı olsun lastiğine daş değmesin 

Evet kedi ciger ilişkisi de olabilir fakat senin gibi kişiler olmasa gelir gelmez balıklama atlamasa arz talep doğrultusunda fiyatlanan mallar sürekli artmaz 

196 ya gelir 235 bekleriz sonra yarın 300 olur olsun parası olan alsin altta kalanın canı çıksın...

Biz bize yeteriz...

Burası dostane bir grup arkadaşım evet fikir ayrılıkları olabilir haklı olduğun konu da var bana göre ama biraz daha nazik olabilirsin...

Golf 7 golf8 meselesi değil bu biz önce birbirimize saygili olalım ki bizi yönetenler de bize saygi duysun...

Yine taktir senindir ama 30 birimlik arabayi alıyoruz zaten 300 birime neredeyse ağlanacak halimiz bide bir birimizi kırmayalım...

Alamayan kişiler e de tez zamanda almaları nasip olur inşallah ne diyelim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Blasko77 Öncelikle Merhabalar. Aracınız da hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

Bir konu hakkında Düşüncelerimizi ifade edebiliriz lakin  forum kuralları ve Karşılıklı saygı çerçevesinde olması en faydalı olanıdır. Ortak amaçlar doğrultusunda bu güzide forum sayfamızı kimse zora sokmayacak şekilde kullanılması rica olunur.

Ülkemiz şartları ve insanlarımızın düşünceleri veya karşıt görüşler vb durumlar için Farklılık yaşanabileceğine Saygı duymalıyız.  Ticari ,siyasi, ve Maksatlı taraf olunmalardan kaçınmalıyız. Hepiniz Güzel ve eğitimli İnsanlarsınız.

Herkese Aile ortamında Seviyeli ve saygılı forumlar diliyorum.

Aldığı/sahip olduğu mala göre kendisini sınıflandıran, 30 bin euroluk gayet erişilebilir bir arabayı alınca dünyada tek olan bir araba aldım triplerine giren insanları anlamak mümkün değil...

Böyle insanların bu platformda yeri yoktur, arkadaşı tahtalı köye uğurladık. 

Aldığı/sahip olduğu mala göre kendisini sınıflandıran, 30 bin euroluk gayet erişilebilir bir arabayı alınca dünyada tek olan bir araba aldım triplerine giren insanları anlamak mümkün değil...
Ohhh beee yönetim calisiyor ellerinize sağlık

Gidip golftutkusu kupam ile birseyler iceyim keyfim yerine geldi

Bu nasil usluptu insanlari anlamak imkansız

Bir demir yigini icin nasil bir ego anlamak zor bir cogumuz belki ulasamasakta herseyden once üslup ve saygi gerekiyor

Araclar degisir yada hic aracimiz olmaz dostluk baki kalmali

Günün sonunda her araba bir avuç civata, üstüne çok anlam yüklemeye gerek yok.

Konuyla alakasız ama Türkiye'de otomobiller iyice statü göstergesi olmuş durumda ve ben bu durumdan çok rahatsızım. Aktif olarak 2 araç kullanıyorum, biri benim Uno, diğeri babamın Golf'ü. Trafikte diğer insanların davranışı, yol verme ve yol isteme davranışları, herhangi arabayla girilen bir yere gittiğinizde bakışlar ve verilen tepkiler o kadar fark ediyor ki resmen insanların maddi eşyalar üzerinden değerlendirildiğini görüyorum ve bu oldukça rahatsız edici. Araç fiyatları uzaya çıktı, her geçen ay rekor kırıyoruz. Araba açlığı mı var elindeki çok mu eski, kullanılamaz durumda mı da herkes yenisini almaya çalışıyor onu da anlamıyorum. 5 küsur senedir aynı otomobile biniyoruz, bir 5 sene daha bineriz bu gidişle. 

Arkadaş neler olmuş, neler yazılıp çizilmiş... 

Uzun yıllardır üyesi olduğum ancak "bazı" şahsiyetler yüzünden aktif olarak yazmadığım, artık sadece takip ettiğim turuncu sitede de bu "şutlanan" arkadaş aynı tavırları takınıyor. Hatta başta ismine dikkat etmedim, sonra bu konudaki bir kaç yazısına bakınca resmen şimşek çaktı o an beynimde. 

Tez zamanda yönetimin doğru karar alması çok hayırlı olmuş, inanın forumumuza hiçbir katkısı olmayacak birisiydi. 

Not: Hafızam yeni yeni geliyor. Kendisi turuncu sitede aylarca millete "araç almayın, enayimisimiz bu fiyatlar düşecek" gibisinden borazanlık yaptı. Sonra da gitti lap diye araç aldı... 

Şuan ki sistemi bilmiyorum lakin siteye üye olunduktan sonra bir uyarı çıkmalı hoşgeldin ama git şurada kendini bir tanıt olmalı belli mesajdan sonra belli bölümlere girilmeli özellikle satış başlığı uzun gözlükleri takıp beklemeli uzun süre:)

@IBS6134 life dsg 230 olsaydi 7.5 kasaların hiç biri ikinci elde satılmazdı . Piyasayı en az 50 bin düşürürdü.

Life dsg 230 olma ihtimali benim gözümde hiç olmadı. Allah var Leon style dsg 231bin liradan gelince impression dsg yi alt dilimden sokabilir diye düşündüm ancak yukarıda A3 den pazar payı çalmaması için yapılmadı. 

Bunun beraberinde golf satışlarının da çakılmaması için leon dsg de hemen üst dilime çıktı. Bunda pek tabi yaşanılan son kur atağı da etkili oldu ancak doğuş istese bu kurlarda bile alt ötv diliminde devam ederdi. 

Başka bir mesajımda da görüşümü belirtmiştim, "benim için" bu fiyatlara çıkıldığı vakit otomatik vites olmayan araç almak zoruma gidiyor. Öte yandan dsg ve paket farkı için de ötv dilimi sağolsun 70-80bin lira fazla vermek de olacak iş değil. Bu sebeple aynı sınıfta rakibi olan ancak halen alt dilimde otomatik vites seçeneği ile satılan bir araç alıp, piyasanın muhtemelen yükseleceği Nisan-Mayıs-Haziran aylarında alınan aracın fiyatı üst dilime geçtiği vakit satıp, üzerine az bir farkla 20-30bin civarı ekleyip dsg golfe geçmek benim yapacağım olurdu. Bu şekilde hem alım gücünü bir nebze korur, hem de aradaki açılacak makas farkını da elemine ederdim. 

Geri
Üst Alt