Maşallah hocam Allahım kazasız belasız sorunsuz kullanmanızı nasip etsin...2016 Mart'ta aldığımız Golf'ümüzle şu ana kadar sadece 1 sorun yaşadık, o da p ye alın terk edin sorunuydu. Ona da ücret ödemedik o zamanlar 75 bindeydi araba. Şu an 114 bine merdiven dayadık inşallah daha da sorun yaşamayız. Yine de 5 sene boyunca kafa rahat 0 otomobillere binilebilir diye düşünüyorum ya çok şey değişmedi otomobillerde.
Biraz da şans faktörü tabi, 114 bindir kavrama değişmedi şanzıman da inmedi. Manuel araçlarda daha düşük km lerde baskı balata değiştiren insan çok fazla mevcut. 120 bin bakımında triger değişirken dsg kavramasını da servise meraktan soracağım bi baksınlar herhangi bir zayıflık vs var mı diye, ben herhangi bir eskilik vs hissetmiyorum.Maşallah hocam Allahım kazasız belasız sorunsuz kullanmanızı nasip etsin...
Dsg ve 114 bin km ülkem şartlarında anladığım kadarıyla sizin gayet bilinçli kullanıcı olduğunuzu ortaya koyuyor dikkatli kullanımda sorun cikarmayan örnekler de çok fazla tabi ki...
Tipimizi de ortaya koymuşsun...bu sayfada tüm golf 7 sahiplerini karşıma alıpta golf 8 konuşmuyacam... 3 kuruş indirim olsa paranız yetse hepiniz golf 8 alıcak tiplersiniz bu sözleriniz kayıt altında aman dikkat..
Ohhh beee yönetim calisiyor ellerinize sağlıkAldığı/sahip olduğu mala göre kendisini sınıflandıran, 30 bin euroluk gayet erişilebilir bir arabayı alınca dünyada tek olan bir araba aldım triplerine giren insanları anlamak mümkün değil...
Böyle insanların bu platformda yeri yoktur, arkadaşı tahtalı köye uğurladık.
Günün sonunda her araba bir avuç civata, üstüne çok anlam yüklemeye gerek yok.Aldığı/sahip olduğu mala göre kendisini sınıflandıran, 30 bin euroluk gayet erişilebilir bir arabayı alınca dünyada tek olan bir araba aldım triplerine giren insanları anlamak mümkün değil...
Böyle insanların bu platformda yeri yoktur, arkadaşı tahtalı köye uğurladık.