Vw shop'ta ikisi de var, şaka gibi 1:18 golf 105 lira, 1:43 polo 115 lira@enpisagor1/18 olanı çok güzelmiş. Nereden, ne kadara temin ettiniz acaba?
Öyle Eren, malum sitede biliyorsun ki, orijinal diye sahte vag kablosu da satıyorlar. Bu araçlar faturalı, özel kutuda bandrolü ile geliyor.@enpisagor 1:18 olan 105 lira mı, bir ama malum sitede 300küsür liraya satıyorlardı [emoji3]
Murat hocam, vw shop'da pasifik rengi yok şimdi baktım, siz nerden verdiniz siparişi?forumdaşlar;
az önce eşimin de ısrarlarıyla gecikmeli de olsa doğum günü hediyem olan pasifik mavi golf model aracın siparişini verdim.
4 bayide görünüyordu. doğal olarak ankara çankayayı seçtim. umarım çabuk teslim ederler
100 TL fiyatı var
1:43 boyutlu Pasifik mavi var ama 1:18 den sadece gri renk ellerinde kalmış.Murat hocam, vw shop'da pasifik rengi yok şimdi baktım, siz nerden verdiniz siparişi?
Para biriktireyim de alayım bende bi tane bariÖyle Eren, malum sitede biliyorsun ki, orijinal diye sahte vag kablosu da satıyorlar. Bu araçlar faturalı, özel kutuda bandrolü ile geliyor.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
1/18 sadece tungsten gri ve gece mavisi var, ben tungsten aldım ama renk normal gümüş gibi1/18 de yokmuş pasifik pardon, 1/43 de var şimdi gördüm...1/18'de varmıydı peki
1:43 sipariş ettim ben hocam.1:43 boyutlu Pasifik mavi var ama 1:18 den sadece gri renk ellerinde kalmış.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi