Hocam bendeki çay bardağının yanında olan 1.18 ebatında. Ölçü olarak 25cm gibi neredeyse tablet büyüklüğünde.Serdar hocamin çay bardağı yanındaki aracına baktım, 1:43 gibi, 4 kapı, açılıyor gibi duruyo kaput bagaj ve 2 ön kapı.
stand üzerinde duran araç tek kapı. ikisi farkli
can hocaminki polo diye mi açılmıyor acaba?
bi de son olarak ben bardağın yanindakiyle aynı şeyi mi aldım?
kafam karıştı iyice
vay be. direksiyon ve paspas ayrıntıları çok iyimiş.Hocam bendeki çay bardağının yanında olan 1.18 ebatında. Ölçü olarak 25cm gibi neredeyse tablet büyüklüğünde.
1.43 ebatında olan beyaz golfüm direksiyonun önünde resmi olan neredeyse sigara paketi büyüklüğünde.
1.18 ebat büyük olduğu için detaylandırma daha iyidir, haliyle görsel olarak daha dikkat çekicidir.
Paspaslar süet, direksiyon deridir. İnce işler biraz model işi
Fiyat farkı fazla yok aslında diğerine de bakmanızı öneririm.
Açılmıyordu hocamvay be. direksiyon ve paspas ayrıntıları çok iyimiş.
diğeri aklımdan geçti aslında ama gece mavisi ve gri vardı. ben mevcut aracımın küçüğü olsun deyince 1:18'lere bakmadım hiç.
kargoya da verildi zaten artık
1:43 olanı platformdan çıkarmamışsınız sanırım. 2 kapılı versiyondan o. kapıları açılıyor mu peki?
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun.Çok iyi o zaman bende 1/43 olanı sipariş edeyim @enpisagorteşekkür ederim bilgilendirme için
Hocam golf baya doluymuş.Her opsiyon var gibi Allah temizlikçiden çoluktan çoçuktan,kediden köpekten korusun diyelim
yani 100 TL etmez demeyelim de, bi içim acıdı hafiften@maniaxMurat hocam tekrar hayırlı olsun bu model araç araba koleksiyonu için başlangıç olabilir. Fotoları bekliyoruz bu arada bende almayı düşünüyorum. Siz 100TL etmez demişsiniz. Acaba ben başka yerden daha uygun fiyatlı mı almalıyım ?