5 yaşında 40 binde araç gezenadam ve otoraporu düşünüyoruz ikisini bir de yaptırabilirizBaktığınız araç 7-8yaş ve galiba 100.000km atındaysa d-expert garantili yapıyor bilginiz olsun.Antep'te Şehitkamil'de varmış
5 yaşında 40 binde araç gezenadam ve otoraporu düşünüyoruz ikisini bir de yaptırabilirizBaktığınız araç 7-8yaş ve galiba 100.000km atındaysa d-expert garantili yapıyor bilginiz olsun.Antep'te Şehitkamil'de varmış
benim ki nacizane amatör tavsiye.Sağolsun Bülent abi tavsiye ettiyse sorgusuz sualsiz giderim ben de5 yaşında 40 binde araç gezenadam ve otoraporu düşünüyoruz ikisini bir de yaptırabiliriz
Alacağımız araç bmw araştırdığım kadarıyla sahibi iş adamı ama dediğiniz gibi her şey çıkabilir İstanbul’dan alacağımız arabada da sorun yaşanabilirken Gaziantep’teki araçtada çıkabilir tabi şehir ve ekspertizler mimli olduğu için çok daha fazla dikkat etmek gerekiyor .Eşim antepli.. Senede 2-3 defa gider gelirim. Antep halkının zengini iyi zengin, fakiri iyi fakir... Böyle olunca şehirde yeni model lüks araçlar oldukça var.. Benim nacizane fikrim araç modelliyse alınır (Durumu iyi olanlar sürekli yeni araç aldığı için çok fazla yıpranmadan aracı satıyorlar) ama eski bir arabaysa öpüşme tabirini bilirsiniz, herşey çıkabiliyor, çok dikkat etmek gerekir. Gerekirse dönüş yolunuzda kocaeli'nde tarcanlarda aynı gün bir eksperiz daha yaptırabilirsiniz...
Kardeşim geçmiş olsun kahramanmaraşlıyım ama gaziantep de yaşıyorum uzun yıllardır araç ne alacan burası evet biraz araç alım konusunda sıkıntılı
Özelden yazarsan yardımcı olurum hatta gider birlikte bakarız müsait olursam inş
bende kendi aracımı pazartesi ilana koycam
Golf ise alacağın araç benim araçla kıyaslama da yapabilirsin
Hocam öncellikle teşekkür ederim bugün içinde bir galerici tanıdığımız alıcıyla görüşüp araca bakıcak . Özelden yazıp ekspertiz tavsiyesi için yazarım size gerekirse 2 yere ekspertiz yapılır. Alacağımız arabanın bakımları borusan ve bosch car serviste yapılmış ondan dolayı bakım konusunda bir sıkıntı gözükmüyor . Boya değişen tramer olmaması da iyi tabi bu bir engel değil ama en azından kafamız daha rahat duruma göre haftaya gelicez inşallah.Urfayı da ekleyelim o iller arasına
şöyle diyelim ben gaziantep de şunu gördüm adamlar sıfır da alsa arabalarına bakmıyorlar servis servis diye tutturan yok herkes sanayide halleder bakımı filan
arabaya verdikleri bakım paralarını gözlerinde büyütürler
ve benim hassas olduğum konu;araba iç temizliğine asla özen göstermezler çamur toz toprak
herkes değil tabi ama çoğunluğu böyle