Hocam Sakarya’dan da araba alınmaz diyorlar arabaya nasıl baktığımı bilirler benim arabamda aynı şekilde alınmaz o halde dediğiniz gibi mimli şehirlerde galericilere dikkat etmek gerekiyor kesinlikle alırken kurumsal bir yerde ekspertiz yapmayı düşünüyorum ki arkasında duran biri olsun otoraporu ifşalanabilir tabi ki ama her şube aynı değil işinin ehli bir ekspertiz bulmak şart kesinlikle bu arada 2019 senesinde 2018 model golf aldım 15 binde falandı komple koltukları söküp tavan dahil temizledim bende detay hastalığı var sıfır almadığımız sürece en ince detayına kadar temizlerim o arabayı yeterki kalıcı bir hasar gelmemiş olsunŞehitkamil, Hatay, Adana, Mersin araç alırken 2 hatta 3 kere düşünün. Özellikle eski bir arabaysa piyasada tutulan bir arabaysa çipil çipil durur ama araba hayatın feleğinden geçmişdir. Bazı araçlar da kendini direk belli ediyor fazla derleyip toplamayla uğraşmadıkları araçlar en ucuz fiyatlar Şehitkamil de çıkar zaten ordan da anlıyoruz. Özellikle Şehitkamili herkes bilir zaten hocam mimli bir yer. Benim naçizane fikrim tabi bu bir de atıyorum 4-5 yaşında tiguan passat düşük km diyelim arabayı kümes gibi kullanan Antepli çok malına acımıyor pek antepliler bilmilyorum benim fikrim bu yönde. Otorapora da güvenmeyin gezenadamı bilemem iyi izlenimleri var gezenadamın ama otoraporu Tarcanlar da afişe etmişlerdi sanki yanlış da biliyor olabilirim. Ben sahibinden de gezerken araca bakıyorum Şehitkamili görürsem kapatıyorum araç ne kadar güzel olursa olsun bakmam