İnşallah dediğiniz gibidir hocam. Umudumuzu kaybetmek istemiyoruzMerhaba herkese bugun dogus oto cankayadan fatih özcan bey ile konuştum ısrarla aracımda app connect sekmesinin olmadığını söylememe rağmen benim aracımda aktivasyon islemin yapılacağını söyledi kendisi dogus merkez ile de irtibat halinde fiyat olarak 1200 tl dedi bana siz de kendi aracinizi sorgulatabilirsiniz fatih bey aracılığıyla umarim bu is olumlu sonuçlanacak
Hocam tamam bi 10k değil bizimki ama bizde eklektik opsiyonlarıEvet arkadaşlar extra donanım sahibi çoğu arkadaştan anlaşılacağı üzere opsiyon talebi olan araçlara bir güzellik yapıp aktif hale getirmişler gibi duruyor bu iş.
Hocam sunu biri denesin de bilelimMerhaba herkese bugun dogus oto cankayadan fatih özcan bey ile konuştum ısrarla aracımda app connect sekmesinin olmadığını söylememe rağmen benim aracımda aktivasyon islemin yapılacağını söyledi kendisi dogus merkez ile de irtibat halinde fiyat olarak 1200 tl dedi bana siz de kendi aracinizi sorgulatabilirsiniz fatih bey aracılığıyla umarim bu is olumlu sonuçlanacak
ben alayım, gelir de çalışmazsa paramı iade edeceklerini taahhüt ederlerse tabiHocam sunu biri denesin de bilelim
Sormakla olmuyor bilmiyorlar. Ben menusunde olan cihazim icin verdim siparisi dun. Daha once arkadas verdi siparisi hatta bana bekle dedi benimki olursa senin siparisi oyle gec dedi. Onda denedik calisti ve ben oyle siparis verdim.
19A lardan bir babayigit lazim su ise girisecek ve boylece uygulamali sonucunu göreceğiz A usta olmaz demis B ulkesinde yapamamislar C yetkilisi kesinlikle olur vb. Bu laflara bakmadan sorumuzun cevabini bir fill gormus oluruz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donanım kodu 523 ve mirrorlink versiyonu da yok sistem bilgilerinde şimdi dikkatimi çekti.Evet arkadaşlar, konuyu baştan sona okudum. Araç eylül üretimi ve ekimde teslim aldım. Bende 19A grubuna dahil olmuş durumdayım. Appconnect yok maalesef.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocalarım eğer böyle bir durum varsa bana gelecek haberi bekleyeyim. Son güncelleme gelince bence hepimize eklenir o güncellemenin içinde.Merhaba herkese bugun dogus oto cankayadan fatih özcan bey ile konuştum ısrarla aracımda app connect sekmesinin olmadığını söylememe rağmen benim aracımda aktivasyon islemin yapılacağını söyledi kendisi dogus merkez ile de irtibat halinde fiyat olarak 1200 tl dedi bana siz de kendi aracinizi sorgulatabilirsiniz fatih bey aracılığıyla umarim bu is olumlu sonuçlanacak
evet belki de app connect hazılığı olmayan cihaza yazılım talep edilip yüklendiğinde geliyor, bilmiyoruz bunu...Hocam sunu biri denesin de bilelim
Sormakla olmuyor bilmiyorlar. Ben menusunde olan cihazim icin verdim siparisi dun. Daha once arkadas verdi siparisi hatta bana bekle dedi benimki olursa senin siparisi oyle gec dedi. Onda denedik calisti ve ben oyle siparis verdim.
19A lardan bir babayigit lazim su ise girisecek ve boylece uygulamali sonucunu göreceğiz A usta olmaz demis B ulkesinde yapamamislar C yetkilisi kesinlikle olur vb. Bu laflara bakmadan sorumuzun cevabini bir fill gormus oluruz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu bilgi nereden geldi hocam Türkiye için söz konusu değil mi bu bilgişimdi gelen bilgiyi iletiyorum: google ve apple ile anlaşma olmayacakmış...
dolayısıyla apple kullanıcıları için zaten bir şans yok, android kullanıcıları ise şansına 24a gelirse kullanacaklar, gelmezse ya da yoksa @ansolak hocamın dediği gibi ancak deneyerek öğrenebileceğiz...
Magic Hocam bri yanlışlık olması lazım.Aşağıdaki linkte Apple Car play 2016 model vw neredeyse hepsini destekliyor.Android autoda aynı şekilde destekleniyor.Mirrorlinkte vw için uygundur diyor.Aksini belirten bir ibare yok.şimdi gelen bilgiyi iletiyorum: google ve apple ile anlaşma olmayacakmış...
dolayısıyla apple kullanıcıları için zaten bir şans yok, android kullanıcıları ise şansına 24a gelirse kullanacaklar, gelmezse ya da yoksa @ansolak hocamın dediği gibi ancak deneyerek öğrenebileceğiz...