Murat hocam, aynı model yılındaki aracın herhangi bir parçasının farklı olması ilan gerektirir zaten, öyle bir ilan da olmadığına göre, yazılımdansa ücretsiz yazılım yükleyecekler, donanımsal ise o parçayı ücretsiz değiştirecekler başka yolu yok,şimdi vw türkiyeden gelecek cevabı bekliyorum. dediğim gibi muhtemelen yeterli bilgiye sahip değiller.
almanyaya atılan maillere de genelde "please contact your official dealer in Turkey, Dogus Oto A.S" diye cevap geliyo
maksimum istanbuldan arıyorlar
bu iş yazılımla inşallah çözülebilecek bişeydir. çünkü kitapçıkta appconnect için şu modelde sunulur, bunda sunulmaz gibi bi ibare yok.
sağlam şekilde başlarına çökmek lazım aslında ama
bi @Şefik hocamla @jajaja hocamın highline'ları da gelsin de bakalım onlarda durum ne olacak
işte şöyle bi sıkıntı var. mesela ahmet hocamda bizdeki mute tuşu yerine voice tuşu var. muhtemelen o ufak da olsa farklı bi cihaz. temelde aynı altyapıya sahip 2. nesil bir composition media hepimizinki. ama böyle bi fark var işte anlayamıyoruz.Murat hocam, aynı model yılındaki aracın herhangi bir parçasının farklı olması ilan gerektirir zaten, öyle bir ilan da olmadığına göre, yazılımdansa ücretsiz yazılım yükleyecekler, donanımsal ise o parçayı ücretsiz değiştirecekler başka yolu yok,
hocam, o vakit bize gönderilen araçlar böyle bir opsiyon seçeneği olmadığı için o sırada ne varsa o eklenerek gönderiliyor,Simdi yurt disi forumlari kurcaladim 2 dk. Soyle bir sikinti var aynisi pololarda da var. 6.5 cihazlarda farkli donanimlar geliyor. Avrupada app-connect bir opsiyon. Araci alirken ekletirseniz acik geliyor. Araclar uretilirken 6xx hardware kodlu cihazlarda bu sisteme yuklenmis olarak geliyor. Cihazin sol alt kosesinde (voice) fiziksel tusu var. Birde 5xx hardware kodlu cihazlar var bu cihazlarda 6.5 inch ama (voice) tusu yerine (mute) var bu cihazlarda. Avrupada da bir muamma var. Gerekli yerlere mail atmislar farkli cevaplar almislar. Bunlari sizinle paylasayim.
1. Cihazlar fabrika cikisinda 6.5 inch takılıyor ama boyle farkliliklar olabilir diye. Donanim farkliligi olan araclarda bir degisim yapamayiz demis kimi vw ulke distributoru.
2. Temmuz da biri yazmis italyadan ona da yil sonu bir yazilim guncellemesi degil yaklasik 2 saat suren komple bir yazılım yuklenerek belki sorun cozulur demisler. O da olmamis.
3. Fabrikadan alirken siparis edenler direk kullanmis. Acik halde gelmis.
Bizim ulkede muamma şuan.
Soyle birsey yapabiliriz bu topic altina herkes sirayla. Donanim kodu. Yazilim kodu. Arac uretim tarihi ay olarak. Arac donanimlari.
Seklinde yazarsak belki bir bag kurabiliriz. Kuramasak bile liste halinde mail olarak yazabiliriz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avrupada bir opsiyon bu kesin bilgi. Neden opsiyon? Cunki apple ve google ile bir anlasma neticesinde kullaniyoruz bu teknolojileri yani telif hakki gibi düşünün. Ins. Sunu demezler nasil otomobil lastikleri farkli takiliyor ve bu lastiklerin birbirlerinden farkliliklari var. Bu cihazlar da da boyle farkliliklar olabiliyor farkli seri takılıyor.hocam, o vakit bize gönderilen araçlar böyle bir opsiyon seçeneği olmadığı için o sırada ne varsa o eklenerek gönderiliyor,sol altta voice tuşu olan cihazlar app connect içeriyor değil mi,
yeni siparişte belirtmekte fayda var diye düşünüyorum...
bir faydası olur mu acaba ? @silvershadow
Kıymetli Üstadım;hocam, o vakit bize gönderilen araçlar böyle bir opsiyon seçeneği olmadığı için o sırada ne varsa o eklenerek gönderiliyor,
sol altta voice tuşu olan cihazlar app connect içeriyor değil mi,
yeni siparişte belirtmekte fayda var diye düşünüyorum...
bir faydası olur mu acaba ? @silvershadow
Uretim: Aralik 2015o zaman ben başlayayım, gerekirse excel tablosu yapıp önlerine koyarızüretim: haziran 2015
cihaz parça no: 3Q0035819A
donanım: 523
yazılım: 0608
medya codec: 1.2.0
mirrorlink: yok
appconnect: yok