Hocam ios deneseydiniz keske. Aracinizin cihaz kodlarini atabilirmisiniz. Is cidden karisti vw fabrikada infotainment sisteminden sorumlu birim haricinde kimsenin birsey bilmediğini dusunmeye basladim. Cunki yabancı forumlarda her ulkenin distribütörü farklı seyler soylemis. Bu is Almanya da cozulur.Hocalarim aracımı servise getirdim simdi. Gelmişken app connet sordum. Cevap daha Türkiye icin başlamadı oldu. Dedim bizim forum var orda açanlar var. Yok daha dün gittik eğitime onunla ilgili bir gelişme yok dedi.... Bu nasıl anlamadim.Bide hocalarım benim cihazda app connent özelliği var. Fakat herhangi voice fiziksel tuşu yok. Aracim bu arada 2015 ağustos teslim.
Ayrıca gelmişken Skoda geldim. Süperb icin göründüğü gibi smartlink acık direk. Kablo olsa yanımda iOS icin deniyecektim. Gerci resimlerde acık gözüksede bence acık. Ama ST acık olmadığını soluyor. 550 liraya serviste açılıyormuş.
mcanerol hocamız atınca bu sorunun cevabı ortaya çıkacak muhtemelen. onun da sonu 24A ise ok, ama 19A ise ve varsa o zaman herşey çorbaansolak
Uretim: Aralik 2015
Cihaz parça no: 3Q0035824A
Donanim:0620
Yazilim:0624
Medya codec: 1.2.0
Appconnect: entegre ama aktiflestirme istiyor
MR
Üretim: Aralık 2015
Cihaz parça no: 3Q0035819A
Donanım: 523
Yazılım: 0624
Medya codec: 1.2.0
Mirrorlink: yok
Appconnect: yok
maniax
üretim: haziran 2015
cihaz parça no: 3Q0035819A
donanım: 523
yazılım: 0608
medya codec: 1.2.0
mirrorlink: yok
appconnect: yok
sorun, "cihaz parça no" galiba...
Bak şimdi içime fena bi kurt düştü [emoji33][emoji33][emoji33]şimdi vw türkiyeden gelecek cevabı bekliyorum. dediğim gibi muhtemelen yeterli bilgiye sahip değiller.almanyaya atılan maillere de genelde "please contact your official dealer in Turkey, Dogus Oto A.S" diye cevap geliyo
maksimum istanbuldan arıyorlar
bu iş yazılımla inşallah çözülebilecek bişeydir. çünkü kitapçıkta appconnect için şu modelde sunulur, bunda sunulmaz gibi bi ibare yok.
sağlam şekilde başlarına çökmek lazım aslında ama
bi @Şefik hocamla @jajaja hocamın highline'ları da gelsin de bakalım onlarda durum ne olacak
Bende bunu diyecektim demek ki olay o da deil. bende kendi kendime sinir küpü olmaya başlamıştım.durum karıştı şimdi, voice yok ama app-connect hazırlığı var...
hocam sağ üst setup tuşu - en alt sistem bilgisibu bilgilere nasıl bakılıyor, arkadaşa söyleyeyim de baksın o da, ne kadar çok örnek olursa sonuca o kadar çabuk gideriz...
Arkadasin denedigimiz araci comfortline. Yalniz bi xenon, durban, led stop, isik gorus , cam tavan, 6.5 inch baya opsiyonlu bir arac ondada açık app-connect.su ana kadar en mantıklı sebep ne biliyo musunuz?ben buldum
fakirlik [emoji3]
mcanerol ve ansolak hocalarımızda var di mi appconnect. bakın donanımlarına.
araclar neredeyse gırtlak dolu
almanya bence diyo ki "oo adam basmis donanımı, appconnect yollamasak ayıp olur, koyun gitsin abi"
hocam o arkadaşınızın versiyon bilgileri nasıl?Arkadasin denedigimiz araci comfortline. Yalniz bi xenon, durban, led stop, isik gorus , cam tavan, 6.5 inch baya opsiyonlu bir arac ondada açık app-connect.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi