yok bence onunla alakalı değil, hem merak etmeyin artık konu @silvershadow'da...O değilde benim araç standart highline ve hissediyorum ki ben bu imkana ulaşamayacağım. Şimdi oldu bende bir moral bozukluğu
yok bence onunla alakalı değil, hem merak etmeyin artık konu @silvershadow'da...O değilde benim araç standart highline ve hissediyorum ki ben bu imkana ulaşamayacağım. Şimdi oldu bende bir moral bozukluğu
Attim pm den hocam. Elimden gelen destegi verecegim.Değerli Dostlar;
Doğuş ile iletişim kuruldu Umut Bey sayesinde.
Doğuş merkez Golf Highline'da hazırlığının olmayacağını söylüyor.
Bu hazırlığın Beetle, Scirocco ve Passat'ta olduğunu aktarmış.
Şu an bana ACİL composition media olan APP Connect menüsü olup deaktif olan bir araç lazım örnek gösterebilmek için.
Olanlar Bana özelden plakasını veya Şasi numarasını atabilir mi?
Sanırım @ansolak hocamda var
İnşallah düzelir bu durum. @silvershadow hocama bende güveniyorum o konuda sıkıntı yok.yok bence onunla alakalı değil, hem merak etmeyin artık konu @silvershadow'da...
Desteğiniz için çok teşekkür ederim Hocam.Attim pm den hocam. Elimden gelen destegi verecegim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İncelemesini yaptığım highline passatta da aynen bu şekil menü açıktı ama kablo olmadığı için deneyememiştim bende, haftasonu deneyip sonucu ve eğer olursa resimleriyle birlikte atarımHocalarim aracımı servise getirdim simdi. Gelmişken app connet sordum. Cevap daha Türkiye icin başlamadı oldu. Dedim bizim forum var orda açanlar var. Yok daha dün gittik eğitime onunla ilgili bir gelişme yok dedi.... Bu nasıl anlamadim.
Bide hocalarım benim cihazda app connent özelliği var. Fakat herhangi voice fiziksel tuşu yok. Aracim bu arada 2015 ağustos teslim.
Ayrıca gelmişken Skoda geldim. Süperb icin göründüğü gibi smartlink acık direk. Kablo olsa yanımda iOS icin deniyecektim. Gerci resimlerde acık gözüksede bence acık. Ama ST acık olmadığını soluyor. 550 liraya serviste açılıyormuş.
Aynen en kısa zamanda bende aktarırım bilgileri hocalarımAksam ilgili ekrana bakip bende bilgilerimi yazacagim arkadaslar.
Hocam yurt disindaki golfmk7.com gibi forum sitelerinde tartışılmis. Sorun olarak da soylenmis. Fakat ureticinin belirttigi listede 6.5 inch composition media diyor. Bundaki degisiklik hakkini sakli tutuyor. Oradaki insanlar araclarini götürüp ustalariyla defalarca bizim gibi konusmus kimse anlamamis tabiki. Suan ama opsiyonla ekletiyor yeni alanlar. Dogus tan bir cevap gelsin bizde Turkiye nasil bir tutum aliyor ogrenelim.bilgiler toplantığında, dünyada ilk defa bu sorunun kaynağı net olarak ortaya konacak,ve tabi ardından çözümü...