Hocam şöyle ki;Arkadaslar appconnect ve mirrorlinkin kisaca ne ise yaradigini aciklayabilirmisiniz?
Hocam bu yazdığınızı yeni fark ettim ben. Hocam estağfurullah hepimizin aracı birbirinden güzel hocam. Donanımların hiç bir farkı yok burada. Hepimiz araçlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Hepimizin aracı birer çiçek gibi maşallah. Yarın gidiyim servise hem Skoda bakıcam iphone için hemde sistem bilgilerini atıcam size.su ana kadar en mantıklı sebep ne biliyo musunuz?
ben buldum
fakirlik
mcanerol ve ansolak hocalarımızda var di mi appconnect. bakın donanımlarına.
araclar neredeyse gırtlak dolu
almanya bence diyo ki "oo adam basmis donanımı, appconnect yollamasak ayıp olur, koyun gitsin abi"
hocam tamamen geyikti zaten öyle şey olur muHocam bu yazdığınızı yeni fark ettim ben. Hocam estağfurullah hepimizin aracı birbirinden güzel hocam. Donanımların hiç bir farkı yok burada. Hepimiz araçlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Hepimizin aracı birer çiçek gibi maşallah. Yarın gidiyim servise hem Skoda bakıcam iphone için hemde sistem bilgilerini atıcam size.
su anda Bluetoothla baglanip telefonla konusabiliyoruz.bu sanirim media icin bir program.internet bağlantısıda olur haliyle.Hocam şöyle ki;
telefonu usb ile bağlıyorsunuz ve telefon ekranı medya cihazına geçiyor ve dokunmatik işlevleri dahi telefona dokunuyormuş gibi çalışıyor
kaç lira hocam bu yazılım? bir de sorabilir misiniz konuştuğunuzda, yeni siparişlerde direkt opsiyon olarak ekletme şansımız var mı? öyle olursa sizin seri no'lu cihazın bize de gelmesi kesin olur...Bugün itibariyle Etimesgut doğuş oto dan siparisimi geçtim. Çankaya doğuşa göre 100 lira daha ucuz fiyat verdi. Yedek parcadaki arkadas eminsiniz değilmi? Çalismaz ise geri iadesi yok. Siz arastirmisa benziyorsunuz ama birdaha söyliyim mesuliyet kabul etmiyoruz dedi defalarca. Her araca uygun degil veya efektif calismiyor ona göre. Kisacasi almamam icin elinden geleni yapti . Bende rahat olun Cankaya dogus ta gecen gun bir ilk olarak bunu gerçekleştirdik dedim. Sonra dönerken düşündüm forumda is arayan arkadaslar varsa kesinlikle doğuşa onermeliyiz. Foruma yeni katilmis biri bile daha bilgilidir inanin. Doğuş otoya mail atalim ilerde Golf ile ilgili herseyi bizlere danışsin. Gercekten misli olarak iyi geri donusler alir.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi