Şöyle bir ürün var,Sonunda bir cozum bulmuslar gibi. Ucuzlayinca alinip kullanilabilir bence.
http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/polo/polo-6c-2014/navigasyon-eklentisi.html
Resim gormek icin sesten ziyade görüntü de aktarmasi lazim. Eski aracimda usb den mp3 calarken eger mp3 lerin icine album resmi eklendiyse onu gosterirdi.arkadaşlar bi soru sorayım.şimdi aracımda appconnect veya miror olmayan 6.5" medya var.. telefonumdan spotify açıp bt ile aracımda dinliyorum. direksiyondan track atlatma yapabviliyorum. ve ekranda parça hakkında bilgiler mevcut görünüyor. ama tel veya uygulama üzerinde görünen resim görünmüyor. tel ile veri alışverişi haricinde komutta verebildiğimize göre acaba resmi görmek mümkünmü ?..
evet ses kalitesi iyi gerçeklten .. hatta usb veya sd'den bile iyi geliyor nasıl oluyorsa.. hemde bt ses seviyesi orta ayarda...spotify'yi bende çevrim içi kullanıyorum. önce liste yapıyorum ve indiriyorum.Resim gormek icin sesten ziyade görüntü de aktarmasi lazim. Eski aracimda usb den mp3 calarken eger mp3 lerin icine album resmi eklendiyse onu gosterirdi.
Bende appconnect var spotify resimleri menüleri gorup aractan kontrol edebiliyorsunuz.
En yüksek kalitede cevrimdisi modu ayarlayin evde yada wifi olan biryerde playlistinizi olusturun cunki kotayi baya yiyor. Dedigim gibi yaparsanız parcanin boyutlari buyuk oluyor ama ses muhtesem geliyor hocam.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam malesef menude appconnect yerine mirrorlink varsa olmuyor.@yusuf
tesekkurler , ilk aldigimda mirorlink i sordugumda ne oldugunu bile bilmiyorlardi ins bunu biliyorlardir [emoji4]
Voice tuşu var ama hocam. Yeni nesil appconnect yuklenmiyor mı yine de. Şu işi çözemedim bir türlüHocam malesef menude appconnect yerine mirrorlink varsa olmuyor.
Sizin cihaz sadece mirrorlink destekliyor.
Onuda actirmayin bence.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi