ayhanemrek
Yeni Üye
- İsim
- Ayhan Emre
En erken 15 gune geliyor siparis gecince.@ansolak benim gibi yazılımcı biri için pek fazla gelmiyor [emoji4] teknoloji olsun yeterki [emoji4] aynen katılıyorum yani hocam 4 gözle bekliyorum arabamı ilk işim appconnect açtırmak olacak
Degerli Hocam, unitesini disardan alip ayri kendim takacagim, o yuzden fikrinizi almak istiyorum. Diger konuda bilgilerinizi merakla bekliyorum. Bakalim sizdede servis menusunde mirrorlink gozukuyormu.
Discover pro takılamaz çünkü fabrikasyon alt yapısı yok.Degerli Hocam, unitesini disardan alip ayri kendim takacagim, o yuzden fikrinizi almak istiyorum. Diger konuda bilgilerinizi merakla bekliyorum. Bakalim sizdede servis menusunde mirrorlink gozukuyormu.
Güvenemiyorum hocam appconnect olmazsa çok üzülürüm.En erken 15 gune geliyor siparis gecince.
Ben sizin yerinizde olsam arabanin gelme zamani ile senkronize sekilde siparis verir. Arabayi teslim almadan once islemi yaptirirdim
Boylece ikna edip iscilik aldirmazdim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolsunlar bizi sadece bu yönden ciddiye alıp en azından millete bak bunu alırsan bunu vericez yanında demişler. Olan yine bize oldu.Bugun yolcu gunesligi icin aracimi servise biraktigim zaman ST ile görüştüm yeni bilgi .
Artik appconnect i geri gorus kamerasi ile birlikte opsiyonlandirmislar. Geri gorus kamerasi fiyatinin icinde gibi olmus ucreti. Yazi genel mudurlukten tum bayilere gitmis.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi