Yaklaşıl 20 gün önce kovid oldum, aşıya karşıyım sonuna kadarda olmayacağım tüm imkanlarımı zorlayacağım.
aşıya ve aşı teknolojisine karşı değilim yanlış anlaşılmasın. Kendimde sağlık çalışanıyım. Yalnız şunuda iyi biliyorumki aşı teknolojisi kötü niyetli bir takım grupların elindedir. Sinovakta alsanız biontechte alsanız astra zeneca aşısıda alsanız iyi araştırın bakın altjnda arka tarafında gates vakfının 3-4 yıl önce aşı için fonladığı gün gibi ortaya çıkmıştır.
bu adamın ne işi var durduk yere bilgisyar işini bırakıp dünyayaı kurtaracağım edasıyla aşı çalışmalarına ne diye yöneliyor.
kovid oldum dediğim gibi ne verdikleri ilaçları kullandım nede başka bişey aldım.herşeyi bağışıklığıma güvenip atlattım.
sizde yapabilirsiniz, çünkü bilim insan bedeninin sadece %20 lik kısmını keşfedebilmiştir.
okadar çok örnek veririmki kafanız şişer zaten yeride burası değil.
herkesinde düşüncesine saygılıyım kimseyide yadırgamıyorum. Ama gözünüz kapalı uzatılalı almayın. Araçlarımız için bu kadar araştırıyoruz (ki çok güzel farkındalıktır bu) birazda bu konularıda araştıralım. Söz konusu bedenimiz söz konusu sağlığımız ve özgürlüğümüzdür..