Güzel korktuk ama bu bir gerçek@HONEY psikoloji yönetimi işte tamda budur! zaten istedikleride buydu, altyapımızda bilinçaltımızda bu korkuyu istesekte istemesekte hergün gözümüze; pandemide pandemi,virüste virüs,ölümde ölüm,feyrattı figandı, düşenlerdi titreyenlerdi,birinci mutasyon birinci dalga ikincisi üçüncüsü mehmet ceyhandı,ateş karaydı ben neredeyim hani banaydı vs vs....işte böyle bizleri kör ettiler ve psikolojimizi korkuyla ele geçirdiler.
Ben virüs yok demiyorum arka plana ve yapılmak istenilene odaklanın ve tedbirlerinizi buna göre alın.Korku duygusu bağışıklığı en çok düşüren duygu durumudur, bunu çok iyi bildikleri için bu yola başvuruyorlar.
Allah aşkına çıkıp birisi bu kadar saçma sapan işlere bu işin içine karışan kirli adamları gördüğümüz halde bildiğimiz halde bu teslimiyetin nedenini neden açıklayamıyor. Sebebi korku psikolojisinin bize ele geçirdiği gerçeğidir. Arkadaşındaki örnek buna en iyi örnektir, korkuyor bilinçaltı olarak ama farkında değil. Yüzleşince bu ortaya çıkıyor.
aşı olmazsan ölürsün diyen insan tanıdım bu süreçte artık hangi kanalı izliyorsa
tw artık bir silah oldu youtube de aynı denilebilir...
anlamadığım korona el yapımı mi yoksa Allah vergisi bir mikropmu bilinmeden aşı çıktı...
aşı olun aşı olun aşı olun...
o kadar iyi beslenir olduk ki muhtemel ayakta atlatanlardanim birkaç gün kötü olmuştum ama test yaptırmadım1 haftaya geçmişti....
demekki bağışıklık sistemi çok önemli gdo dan uzak durmak lazım kapalı ürünlerden uzak durmak lazım ne varsa doğallıkta var yoksa Allah düşürmesin hastaneye zor..
yokluğunu da göstermesin tabi fakat sonuçta ticaret olmuş insan da surkeli bir soru işareti oluyor ....
Moderatör tarafında düzenlendi: