Yaklaşıl 20 gün önce kovid oldum, aşıya karşıyım sonuna kadarda olmayacağım tüm imkanlarımı zorlayacağım.
aşıya ve aşı teknolojisine karşı değilim yanlış anlaşılmasın. Kendimde sağlık çalışanıyım. Yalnız şunuda iyi biliyorumki aşı teknolojisi kötü niyetli bir takım grupların elindedir. Sinovakta alsanız biontechte alsanız astra zeneca aşısıda alsanız iyi araştırın bakın altjnda arka tarafında gates vakfının 3-4 yıl önce aşı için fonladığı gün gibi ortaya çıkmıştır.
bu adamın ne işi var durduk yere bilgisyar işini bırakıp dünyayaı kurtaracağım edasıyla aşı çalışmalarına ne diye yöneliyor.
kovid oldum dediğim gibi ne verdikleri ilaçları kullandım nede başka bişey aldım.herşeyi bağışıklığıma güvenip atlattım.
sizde yapabilirsiniz, çünkü bilim insan bedeninin sadece %20 lik kısmını keşfedebilmiştir.
okadar çok örnek veririmki kafanız şişer zaten yeride burası değil.
herkesinde düşüncesine saygılıyım kimseyide yadırgamıyorum. Ama gözünüz kapalı uzatılalı almayın. Araçlarımız için bu kadar araştırıyoruz (ki çok güzel farkındalıktır bu) birazda bu konularıda araştıralım. Söz konusu bedenimiz söz konusu sağlığımız ve özgürlüğümüzdür..
Hocam bu sekilde yazmak suç olabilir...
Fakat aynı fikirdeyiz...
Sağlık çalışanı değilim fakat araştırmayı severim...
Son 3 yıldır çok ağır grip oluyordum ve çevremde de o şekilde oluyordu görüyorum
Nedense korona ile aynı atlatiyorduk...
İnanmamak değil var fakat korona gribi diyelim grip zatürre ye çevirince zaten zor hayatta kalmak...
Kanın pıhtılaşmasi citti sorun...
Korona nedir yazılınca Google de grip tanımı veriliyor genelde ayakta atlatılan hastalık olarak
Korona nedir söylenmiyor
Önemli olan aşı nedir içeriği nedir söylenmiyor
İşin garibi aşı çıktı çıkalı ne yazık ki vefaat sayıları düşmüyor ve citti anlamda aşı olanlardan hayatını kaybeden olduğu biliniyor
araştırmamiz gerekiyor bende aşıya sıcak bakmiyorum fakat açıkçası sıra da bana gelmedi yani
yazın düşüş olacağı o görülüyor önemli olan gelecek sene aşı olan insanlara ne olacak gerçekten bazı denilenler doğru mu olacak yok sa hikaye mi bakacağız
fakat dediğiniz gibi ben arabama yag alırken bile filitre alırken bile çok araştırıyorum ham maddesine kadar
Grip die bir gerçek var dikkat etmek lazım korona yok diyemeyiz var fakat iklimler çok değişti bağışıklık sistemini kuvetlendirecek gdo suz ürünler tüketmeye gayret etmeliyiz tek gerçek bu...