Auto konumu olan far anahtarı neden sıfır konumuna alınır ki?Merhaba , kolay gelsin ...Bu özelliği far düğmesi 0 konumunda iken kullanabilsek , iyi olurdu....
Auto konumu olan far anahtarı neden sıfır konumuna alınır ki?Merhaba , kolay gelsin ...Bu özelliği far düğmesi 0 konumunda iken kullanabilsek , iyi olurdu....
Yusuf Bey tercih meselesi , ben gündüz de farlarımı yakıyorumAuto konumu olan far anahtarı neden sıfır konumuna alınır ki?
Onu anlarım hocamYusuf Bey tercih meselesi , ben gündüz de farlarımı yakıyorum)
Yusuf Bey aslında ilk yorumumu yanlış yazmışım....O yorumda far anahtarı 0 ( sıfır ) konumunda CH / LH kullanılsa iyi olur demiştim....Ama yanlış yazmışım...Ben gündüz de farlarımı açtığım için , far anahtarı kısa farlar konumunda iken CH / LH kullanılması iyi olur demek istemiştim...Yanlış yazmışım kusura bakmayınOnu anlarım hocam
Hocam bunun için auto konumunda dahi kısa farlarınızın sürekli yanmasını sağlayarak sorununuzu çözebiliriz.Yusuf Bey aslında ilk yorumumu yanlış yazmışım....O yorumda far anahtarı 0 ( sıfır ) konumunda CH / LH kullanılsa iyi olur demiştim....Ama yanlış yazmışım...Ben gündüz de farlarımı açtığım için , far anahtarı kısa farlar konumunda iken CH / LH kullanılması iyi olur demek istemiştim...Yanlış yazmışım kusura bakmayın)
Evet doğru söylüyorsunuz...Kodlamalarda bunu göremedim .. Belki de ben atladım...Hocam bunun için auto konumunda dahi kısa farlarınızın sürekli yanmasını sağlayarak sorununuzu çözebiliriz.
Konaklamalarda yok hocam. Kısa far kanalına amerikan park kodlamasının ilk kısmı yapılacak. Kanallar ezberimde değil ama kesin yapacaksanız özelden iletişime geçin telefondan yardımcı olurum.Evet doğru söylüyorsunuz...Kodlamalarda bunu göremedim .. Belki de ben atladım...