fcsrn
Moderatör
Tabi ki Golftutkusu içinBizler için. s=dirdir s=drunkard
Tabi ki Golftutkusu içinBizler için. s=dirdir s=drunkard
Öyle de denilebilir hocam arkadaşlar bizde neden leaving home yok diyordu kod sanayii parça taktık oldu@MSE[emoji3] görünce anladım olayı hocam benim sinyalin kapı ledine baglı olması gibi olmus ama iyide olmuş değerli hocam eline sağlık
acele etmeyelim hocam. kodları daha sonra yazarsınız.Öyle de denilebilir hocam arkadaşlar bizde neden leaving home yok diyordu kod sanayii parça taktık oldu
Sent from my iPhone using Tapatalk
aşkolsun orhan hocam ya darıldım şimdis=lol s=lol s=kop
hocam pür dikkat gidiyordum. mesajını okudum koptum inan gülmekten. aşmışsınız olayı.aşkolsun orhan hocam ya darıldım şimdi
evet hocam kapı ledlerim düzelince amerikan parka bagladık ön ve arkaları kapı ambiansından kısılıp açılıyo araç bi acayip olduhocam koptum inan gülmekten. aşmışsınız olayı.
yolda giderken bir arkadaşıma denk geldim beni takip ediyordu arkada kalınca ledleri kısıp açtım birkaç kez beni aradı senin stoplarda kısa devre var galiba dedihocam pür dikkat gidiyordum. mesajını okudum koptum inan gülmekten. aşmışsınız olayı.
Bu da iyiymiş s=lolyolda giderken bir arkadaşıma denk geldim beni takip ediyordu arkada kalınca ledleri kısıp açtım birkaç kez beni aradı senin stoplarda kısa devre var galiba dedi