@Kysr038hocamızın verdiği kodları denememe rağmen benim KISA FARLAR yine iç aydınlatma ile birlikte yanmaya devam etti zaten bende ''interior light olanları not active yapın'' dediği yerde bende ''not active'' yazıyordu bunun üzerine daha önce gizli özelliğini açtırdığım yeri arayıp kapatmam için yardım etmesini rica ettim oda 100 TL isteyip bu işlemi yapması içinde başkasına yönlendirdi bende biraz uğraşayım deyip çok şükür hallettim çözüm yolunu yazıyorum
@Kysr038 hocanın anlattığı şekilde Adaptation-10 a kadar gelin arama motoruna ''Leuchte6'' yazın
-Leuchte6ABL LC5-Lichtfunktion B 6 seçin bende'' ınterior light'' yazıyordu onu ''not active'' yaptım yine aynı şekilde arama motoruna bu kez ''Leuchte7'' yazın
-Leuchte7ABL RB1-Lichtfunktion B 7 seçin bende yine '' ınterior light'' yazıyordu onu ''not active'' yaptım ve işlem bu kadar tekrar belirtmek istiyorum bu işlem KISA FARLAR için bu işlemi yaptıktan sonra yeni montajı yaptığım yağmur-far sensörü sağlıklı bir şekilde çalışmaya başladı umarım bir faydası olur hyaırlı forumlar