}}}
Zayıflayamiyorum
Su içsem yariyor spor yapsam yoruyor
Arabam da bu yüzden sanirim cok yakiyor ağır yük tasimaktan Ekli dosyayı görüntüle 46980
Ooo ustadim işte bu yaaa[mention=11839]HONEY[/mention] [emoji4] Can boğazdan gelir…
su içme yaramasın [emoji4]
sabah öğle akşam yeşil çay…
20km yürüdepoyu hep dolu tut
ölüm var birader zayıf olmaya mı hasretiz salla gitsin…
Sagolasin hocamHoney hocam siz böylede karizmatiksiniz.Assanti barolar gibi olmadıktan sonra sorun olmaz sanıyorum.
Bilinen kurallar var hocam bilirsiniz,ekmek,pilav,makarnayı kesin ne kadar baklava yerseniz yeğin zayıflarsınız birde bol bol su için.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
UstadimBülent hocam troid hormonlarına baktırdın mı? Hipotroidi (troid bezlerininin az çalışması) vardır belki. Bende de bu ara kilo kaybı var. Yediklerimi azaltmadığım halde bir kilo kaybı. Doktora gideceğim belki bende hipertroidi (troid bezlerinin fazla çalışması) olabilir.
Ama bu arada baklava bırakılmaz ya. Baklava candır, hele tam kızarmamış hamur gibi beyaz kadayıf canandır [emoji3]
Ooooovvvv ne zaman bana her gun uyarAbi sanki biraz süzülmüşsün. Biraz acılı kanat tavsiye ediyorum. [emoji106][emoji106]
Şimdiden geçmiş olsun hocam[mention=11839]HONEY[/mention] tşk ederim. sanırım Subakut troidit olabilirim. Pztsi kan tahlilinden sonra sonuç belli olur.
Kutlamada haber ver zevkle eslik ederim[mention=11839]HONEY[/mention] iyileşince lezzetli bir baklava ile kutlama yapayım [emoji4] hocam uzman olarak sana sorum var; iyi bir baklavanın kilosu en az kaç lira olmalıdır?