Benim de 2018 dizel comfortline 86 binde olan aracımda özelliklerde kasislerden geçerken çok rahatsız edici bir gıcırtı sesi geliyor bahsettiğiniz problem bu galiba
Bende değiştirmeyi düşünüyorum sizce değişim yaptıktan sonra bir de hazır temizken tunap121 sıkayim mi üzerine veya ekstra yaglatma vs ne önerirsiniz birdev amortisorlere vs baktırmak gerekir mi sizce bu sesden dolayı onerilerinize çok ihtiyacım var ses beni arabamdan soğuttu acil çözüm arıyorum
Benimde aklımda o var 2 sene olacak. yaz günü komple motor ve alt takımı yıkatıp Wurth HHS2000 sıktım burçlara ön/arka 2Tur şu ana kadar 1 kere olsun ses duymadım bu süreçte. powerflex lere baktım sanırım biraz sert kalıyor. Çukurlarda vs.. biraz konfor sıkıntıya girebilir. Bunun yerine tam dolu burçlar var. Golf 4 de var ebatlar aynı ise uygulanabilir. Lemforder belkide 7 ye yapmıştır. ?Burçları powerflex marka poliüretan burçlarla değiştirince sorun çözülüyor.
Son durum nedir üstad?@bnyamnclak hocam ben kendim yağlamaya çalıştım ama beceremedim sanırım. Bakım zamanı yaklaştı. Bende servisten rica edicem bakalım. Çok sağolun değerli yorumlarınız için.