Mehmeteren0606
Üye
Böyle net sarfiyat hesaplanmaz ki. Sonuncuda bari full depo yapsaydınız tamamdı ama bu şekilde veriler tam gerçeği yansıtmaz.@Terms hocam orda fark ettiyseniz toplam olarak dedim yani 400tl lik yakıtı 3 parça halinde 150 +125+125 tl olarak aldim. Bunların toplami 56lt yakit almışım
Uzun süreli yakıt değeri çok iyi ..İkinci Depoda da ışığım yandı, aracım pompa atana kadar dolduruldu ve 335 tl yakıt almıştı, o yakıtla 104 km yaptıktan sonra 61 TL yakıt alıp tekrar pompa atana kadar fulledim. Toplamda 395 TL yakıt ile 845 km de ışık tekrar yanmıştır(104 km dahildir). Ortalama hızım 25 KM- Uzun süreli sarfiyatım 6.0 Lt görünmektedir. Benim hesabıma göre 46 küsür kuruş yakmaktadır ve bu süreçte sadece 45 km uzaklıkta İzmit'e uzun yol olarak gitmiştir, geri kalan Km'nin tamamı Darıca - Gebze arasındadır.
Ekli dosyayı görüntüle 48570
sizden daha az gittiğimi düşünüyordum yakın gidiyoruz demek ki genel ortalamalar böyleUzun süreli yakıt değeri çok iyi ..
Hocam merhabalar. Yakıt tüketiminiz normal. Siz şehir içininde içinde kullanıyorsunuz Sürekli trafik haline 18km/h ort. Oluşur. Bu hız değeri ile bu yakıt normaldir. 700-800 km lik bir uzun yola çıksanız bu değeriniz eminim 6-7 aralığına düşecektir.Aracın yakıt tüketim görüntüsü bu şekildedir.Bir abim kardeşim çıksın şu km den sonra düşer desin lütfen
Ekli dosyayı görüntüle 49092