MK 7.5 1.0 tsi ile beylikdüzü-eceabat arasi 300 km hemen hemen ayni ortalama tüketim degerlerine sahiptim, e-tsi oldugu icin yarim litre daha az yakmasini beklerdim1.0 etsi İstanbul Çanakkale gündüz, klima açık, 32 psi lastiklerle 4,6 ort yaktı arkadaşlar.
Güzel değer hocam.
Minimal hızlarda Emisyon/salınım/karbon/ Nox kriterlerini sağlamak icin e-tsi /hibrit var.1.2 tsi bagaj ful dolu araçta 4 kişi ve klima açık genelde. Samsun Denizli güzergahı Samsunda depo fullendi 819 km yol aldığımda 320 tl ile depoyu tekrar fulledim. Sanırım 1 e tsi ile 1 2 tsi arasında fark yok . Peki bunun neresi hibrit?
Sanki fazla gibi geldi bana.Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 1.0 etsi life aracım ile bugün afyondan, ankaraya bilinen en kısa ve düz yoldan seyahat ettim. 4 yetişkin ful bagaj düşük ayar klima acıktı, 110-120 sabit sabit hızla, %90 uzun yol, %10 şehir içi diyebilirim sonuç görselde
Ekli dosyayı görüntüle 51004
Cok fazla, passat 1.5 tsi ile yarim litre daha az yakiyorum, golf 1.0 tsi dsg ile ayni süratle 7.8-8Lt yakiyordum.Araç: 1.0 etsi/dsg/life, ortalama hız: 18 km/h (İstanbul şehir içi), ortalama tüketim: 9,1 lt/100km