Benim dördü birden bitti 2017 modelÖnden önce arka balata bitiren araçlar 2017 model mi hepsi? Bence 2017 modelde arka fren acisindan kaynakli bir uretim hatasi olustu…
Benim araç 2016 kasım üretimiÖnden önce arka balata bitiren araçlar 2017 model mi hepsi? Bence 2017 modelde arka fren acisindan kaynakli bir uretim hatasi olustu…
Üretim hatası demiyelim de, geride bahsettiğim müşteri geri dönüşleriyle belki facelift yani 7.5'ta, belki de daha önce şikayetlere göre erken de olabilir. Ses giderebilmek için güncellemeye , daha yumuşak bir balataya geçiş yapılarak çözmüş olabilirler.Önden önce arka balata bitiren araçlar 2017 model mi hepsi? Bence 2017 modelde arka fren acisindan kaynakli bir uretim hatasi olustu…
Volkswagenim uygulamasından servis geçmişine bakın fren balatasının değiştiği faturanızdaki balatanın parça kodundan belli olur eco serisi parçalar "JZW" kodu ile başlıyordu sanırım.aldığım arabanın balataları ankara doğuşta 6 ay önce değişmiş. ben fren performansından memnun değilim. eko balata takılıp takılmadığı nasıl anlaşılır? servis kayıtlarından mı?
@mehmetmert Size farklı modellerde araç gelme olasılığı vardır kontrol edebilirsiniz. Durumun balata farklılığı olması muhtemeldir.2012 aralikta cikan bir mk7;
2017 de makyajlandi ve nedense on balatadan once arka balatalarin bittigi tek model 2017 ve cok yakin tarihleri oldu.
Sonrasinda ise kimseden boyle bir şikayet duyamazsiniz. 18-19-20 gibi yillarda da arkalarin on balatadan once bitme gibi bir durumu yok.
Bence bir sey oldu ama ne bilmiyorum, arastiracagim
Hocam benim 45 binde biten balataların markasını çekmemişim ama diske değen kısmını çekmiştim aşağıya ekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 48181